Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Red Nigthingales Renford Rejects
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.4
weak Schieten weak
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen poor


5e minuut.
Cavanagh trapt de bal weg van het doel. MacAulay kopt de bal weg. Buchanan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacIlvain onderschept slim de pass. MacIlvain schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
MacCombe speelt de bal door. MacEachan rent richting de bal. MacEachan speelt de bal door. Hartson rent richting de bal. Hartson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Dalzeil trapt de bal weg van het doel. Sporran kopt de bal weg. Klungelig pakt MacAulay de bal. MacEachan bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Renford Rejects 1:0

11e minuut.
Montgomerie is nu in balbezit. Montgomerie passt de bal in één keer door. MacAulay bereikt de bal nog maar net als eerste. MacEachan verovert de bal door een tackle van achteren. MacEachan haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Simons is nu in balbezit. Simons geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Buchanan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacCombe geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dalzeil trapt de bal weg van het doel. MacIlvain kopt de bal weg. Rae heeft problemen om de bal te vangen. Johnson rent richting de bal. Johnson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
MacAulay probeert de bal aan de voet te houden. Sporran is nu in balbezit. Sporran passt de bal zonder na te denken. MacEachan rent richting de bal. MacEachan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dalzeil geeft een lange en hoge pass. Daar is Montgomerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCombe geeft een hoge lob. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
MacEachan probeert naar een medespeler te passen. Weir bereikt de bal nog maar net als eerste. Weir geeft een hoge lob. Hartson bereikt de bal nog maar net als eerste. Hartson schiet op doel. Cavanagh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Renford Rejects 2:0

45e minuut.
MacEachan raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. MacTavish komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 41%, Renford Rejects 59%.
Red Nigthingales - Renford Rejects 2:0

49e minuut.
Montgomerie passt de bal in één keer door. MacIlvain is nu in balbezit. MacIlvain passt de bal in één keer door. Johnson rent richting de bal. Johnson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Red Nigthingales - Renford Rejects 2:1

51e minuut.
MacCombe is nu in balbezit. MacCombe geeft een hoge lob. Cooper probeert de bal aan de voet te houden. Hartson rent richting de bal. Hartson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Cooper met een harde bal richting middenveld. MacIlvain kopt de bal weg. MacIlvrae bereikt de bal nog maar net als eerste. Johnson verovert de bal door een tackle van achteren. Johnson schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Weir raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Carr komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Red Nigthingales 50%, Renford Rejects 50%.
Red Nigthingales - Renford Rejects 2:1