Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Northern Helmets Gorgie FC
Normal Tactiek Normal
44% Balbezit 56%
53% Spel op eigen helft 47%
7 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 19.4
poor Schieten average
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


18e minuut.
MacMurchie probeert naar een medespeler te passen. Hart bereikt de bal nog maar net als eerste. Hart speelt de bal door. Low is nu in balbezit. Low schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Northern Helmets - Gorgie FC 1:0

28e minuut.
MacMurchie rent richting de bal. Macrae verovert de bal door een tackle van achteren. Macrae probeert naar een medespeler te passen. Nisbet bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisbet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Helmets 51%, Gorgie FC 49%.
Northern Helmets - Gorgie FC 1:0

48e minuut.
Burnett verovert de bal door een tackle van achteren. MacLeister rent richting de bal. Met opzet legt Burnett zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Burnett moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Burnett schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

58e minuut.
MacDiarmid rent richting de bal. MacDiarmid passt de bal zonder na te denken. MacNeish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeish geeft de bal voor. Malcolmson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
MacLeister verovert de bal door een tackle van achteren. MacLeister passt de bal zonder na te denken. Nisbet rent richting de bal. Nisbet draait met de bal, schiet en ... Malcolmson werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Northern Helmets - Gorgie FC 1:1

80e minuut.
Logan is nu in balbezit. Logan met een sublieme pass. Nisbet probeert naar een medespeler te passen. MacNeish bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNeish geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Northern Helmets 54%, Gorgie FC 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Northern Helmets - Gorgie FC 1:1