Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Culture Club Chameleons Athenaeum
4132A Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 28.2
good Schieten average
average Passen average
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Căpraru met een snelle inworp. Daar is MacNuyer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart probeert naar een medespeler te passen. Vivien rent richting de bal. Vivien draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
MacNuyer bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNuyer speelt de bal door. Vogt rent richting de bal. Vogt schiet op doel. de la Chica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Athenaeum 1:0

10e minuut.
Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivulete passt de bal in één keer door. Shitvenkov probeert de bal met de borst te controleren. Chivulete is nu in balbezit. Chivulete draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

22e minuut.
Shterev probeert de bal aan de voet te houden. Vogt bereikt de bal nog maar net als eerste. Vogt geeft de bal voor. Vivien bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivien haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Chivulete is nu in balbezit. Chivulete passt de bal met de wreef. Vivien is nu in balbezit. Vivien draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Athenaeum 2:0

28e minuut.
Baytar kopt de bal weg. MacNuyer bereikt de bal nog maar net als eerste. MacNuyer geeft een lange en hoge pass. Vivien is nu in balbezit. Vivien schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Bremner geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Baytar de bal. MacNuyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura García verovert de bal door een tackle van achteren. Segura García schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Çelik onderschept slim de pass. Çelik geeft de bal voor. Díez Guisasola speelt de bal door. Segura García bereikt de bal nog maar net als eerste. Segura García haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Athenaeum 2:1

45e minuut.
Abellas komt het veld opgelopen. MacCaskill komt het veld opgelopen. Maresca komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culture Club Chameleons 38%, Athenaeum 62%.
Culture Club Chameleons - Athenaeum 2:1

60e minuut.
Baytar verovert de bal door een tackle van achteren. Baytar geeft een lange en hoge pass. Vogt rent richting de bal. Vogt schiet op doel. de la Chica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Culture Club Chameleons - Athenaeum 3:1

65e minuut.
Webster verovert de bal door een tackle van achteren. Chivulete bereikt de bal nog maar net als eerste. Webster begaat een overtreding. Webster krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Culture Club Chameleons 45%, Athenaeum 55%.
Culture Club Chameleons - Athenaeum 3:1