Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Peckers Smoked Firs
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 15.7
zwak Schieten waardeloos
waardeloos Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Dobbie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. MacMurdoch is nu in balbezit. MacMurdoch geeft de bal voor. MacCraw is nu in balbezit. MacCraw draait met de bal, schiet en ... Hartford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. MacVurich met een sublieme pass. Whyte probeert de bal aan de voet te houden. MacCraw rent richting de bal. MacCraw schiet op doel. Hartford verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
MacKinnell met een sublieme pass. MacRobbie rent richting de bal. MacRobbie met een sublieme pass. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 56%, Smoked Firs 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ras-Tanura Peckers - Smoked Firs 0:0

56e minuut.
Whyte geeft de bal voor. Roberts probeert naar een medespeler te passen. MacCraw is nu in balbezit. MacCraw schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Smoked Firs 0:1

58e minuut.
Duncan geeft een lange en hoge pass. Whyte kopt de bal weg. Klungelig pakt MacKinnell de bal. Melville is nu in balbezit. Melville draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Hartford met een harde bal richting middenveld. MacRobbie probeert naar een medespeler te passen. Daar is Collins, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Collins haalt uit met een fantastische trap. MacMurchie maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ras-Tanura Peckers - Smoked Firs 1:1

71e minuut.
Cavanagh geeft een lange en hoge pass. Inworp. Elder met een snelle inworp. MacRobbie is nu in balbezit. MacRobbie haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
MacMurdoch rent richting de bal. MacMurdoch met een sublieme pass. MacVurich rent richting de bal. MacCraw verovert de bal door een tackle van achteren. MacCraw draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Duncan onderschept slim de pass. Robson rent richting de bal. Robson passt de bal met de wreef. Collins is nu in balbezit. Collins haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Klungelig pakt MacKinnell de bal. Melville rent richting de bal. MacKinnell rent richting de bal. Melville onderschept slim de pass. Melville haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Smoked Firs 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 53%, Smoked Firs 47%.
Ras-Tanura Peckers - Smoked Firs 1:2