Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ras-Tanura Peckers Hot Peppers
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19.3
matig Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


15e minuut.
Marauders kopt de bal weg. Inworp. Elder met een snelle inworp. McFadden bereikt de bal nog maar net als eerste. McFadden geeft een hoge lob. Paal! Stark probeert wanhopig de bal te grijpen. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Ras-Tanura Peckers - Hot Peppers 1:0

16e minuut.
Robson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robson probeert naar een medespeler te passen. MacKellar is nu in balbezit. MacCaskill is nu in balbezit. MacCaskill draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Klungelig pakt MacVurich de bal. MacVurich geeft de bal voor. Collins bereikt de bal nog maar net als eerste. Collins draait met de bal, schiet en ... Adamson probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Naysmith geeft een hoge lob. Marauders heeft problemen om de bal te vangen. Marauders passt de bal in één keer door. MacCaskill rent richting de bal. MacCaskill haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Daar is McFadden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. MacCulloch is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McFadden. MacCulloch raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

44e minuut.
MacCulloch speelt de bal door. Cunningham is nu in balbezit. Met opzet legt McFadden zijn tegenspeler op de grond. McFadden krijgt een gele kaart. Cunningham moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cunningham kan niet meer verder spelen. Georgeson komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 51%, Hot Peppers 49%.
Ras-Tanura Peckers - Hot Peppers 1:0

51e minuut.
Maxtone kopt de bal weg. MacKellar heeft problemen om de bal te vangen. MacKellar passt de bal in één keer door. MacCaskill bereikt de bal nog maar net als eerste. MacCaskill schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Robson met een sublieme pass. McFadden bereikt de bal nog maar net als eerste. Georgeson is nu in balbezit. McFadden verovert de bal door een tackle van achteren. McFadden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Nicholls probeert de bal aan de voet te houden. Inworp. MacBaxter met een snelle inworp. MacKellar rent richting de bal. MacKellar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ras-Tanura Peckers 42%, Hot Peppers 58%.
Ras-Tanura Peckers - Hot Peppers 1:0