Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast Rubies Hard Gulls
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 14.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
MacArthur kopt de bal weg. McQuilken bereikt de bal nog maar net als eerste. McInally begaat een overtreding. McInally krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Marauders is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van McEwan. Marauders is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Marauders zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Cole bereikt de bal nog maar net als eerste. Cole haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

17e minuut.
Stein rent richting de bal. MacLymont onderschept slim de pass. MacLymont geeft de bal voor. McEwan rent richting de bal. McEwan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Marauders met een sublieme pass. Rose speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Leishman de bal onder controle te krijgen. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ... Rose probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. MacLymont zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Duncan rent richting de bal. Duncan schiet op doel. Rose probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

38e minuut.
Cole is nu in balbezit. MacIndeor is nu in balbezit. MacIndeor probeert naar een medespeler te passen. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Rubies 40%, Hard Gulls 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fast Rubies - Hard Gulls 0:0

49e minuut.
Duncan met een sublieme pass. Colson bereikt de bal nog maar net als eerste. MacLymont onderschept slim de pass. MacLymont geeft een hoge lob. McEwan maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
MacLymont is nu in balbezit. MacLymont speelt de bal door. Stein heeft problemen om de bal te vangen. McEwan rent richting de bal. McEwan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Cole verovert de bal door een tackle van achteren. Dobbie rent richting de bal. Cole verovert de bal door een tackle van achteren. MacConachie is nu in balbezit. MacConachie draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Hard Gulls 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Rubies 38%, Hard Gulls 62%.
Fast Rubies - Hard Gulls 0:1