Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Brown Oaks Scottish Disks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
6 Doelpogingen 12
4 Overtredingen 4
4 Gele kaarten 3
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.6 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
MacKinley passt de bal zonder na te denken. Spalding heeft problemen om de bal te vangen. MacKinley is nu in balbezit. Crilly verovert de bal door een tackle van achteren. Crilly schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Scottish Disks 0:1

3e minuut.
MacRaith is nu in balbezit. MacRaith geeft de bal voor. Elder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas onderschept slim de pass. Dundas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Stewart rent richting de bal. MacRaith bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stewart. Stewart krijgt een gele kaart.

18e minuut.
MacRaith is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacRaith zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Higgins heeft problemen om de bal te vangen. Irvine bereikt de bal nog maar net als eerste. May verovert de bal door een tackle van achteren. May haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Brown Oaks - Scottish Disks 1:1

23e minuut.
Finlay geeft de bal voor. Inworp. Stalker met een snelle inworp. Archibald bereikt de bal nog maar net als eerste. Archibald haalt uit met een fantastische trap. Cox verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. May bereikt de bal nog maar net als eerste. May haalt uit met een fantastische trap. Cox kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
MacRaith kopt de bal weg. Archibald is nu in balbezit. Stewart is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Cochrane onderschept slim de pass. Cochrane speelt de bal door. Dundas rent richting de bal. Crilly rent richting de bal. Crilly haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Scottish Disks 1:2

43e minuut.
Harper met de inworp. Crilly rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Spalding. Spalding krijgt een gele kaart. Crilly is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Crilly komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Dickson kopt de bal weg. Dundas rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Elder. Elder krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brown Oaks 51%, Scottish Disks 49%.
Brown Oaks - Scottish Disks 1:2

51e minuut.
MacKinley rent richting de bal. MacKinley met een sublieme pass. MacTavish is nu in balbezit. May onderschept slim de pass. May draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Crilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Crilly geeft een hoge lob. Klungelig pakt Huntly de bal. Dundas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Dickson kopt de bal weg. Stewart rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacKinley. MacKinley krijgt een gele kaart. Stewart raakt geblesseerd tijdens het duel. Stewart zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. MacNey kopt de bal weg. Cochrane rent richting de bal. Cochrane geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Elder bereikt de bal nog maar net als eerste. MacKinley is nu in balbezit. Crilly begaat een overtreding. Crilly krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Huntly rent richting de bal. Dundas is nu in balbezit. Huntly is nu in balbezit. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Spalding met een sublieme pass. MacKinley rent richting de bal. MacTavish begaat een overtreding. MacTavish krijgt een gele kaart. MacKinley raakt geblesseerd tijdens het duel. MacKinley met een snel genomen vrije trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Dickson passt de bal in één keer door. Cochrane rent richting de bal. Cochrane met een sublieme pass. Dundas rent richting de bal. Dundas schiet op doel. Clarke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Scottish Disks 1:3

90e minuut.
Cochrane met de inworp. Crilly is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Elder ... Strafschop! Elder krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Crilly raakt geblesseerd tijdens het duel. Crilly zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Clarke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Brown Oaks - Scottish Disks 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Brown Oaks 63%, Scottish Disks 37%.
Brown Oaks - Scottish Disks 1:4