Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fast Rubies Scottish Disks
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 5
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Brodie passt de bal zonder na te denken. Crilly probeert de bal aan de voet te houden. MacIndeor bereikt de bal nog maar net als eerste. Dundas verovert de bal door een tackle van achteren. Dundas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Cole rent richting de bal. Cochrane verovert de bal door een tackle van achteren. Cochrane passt de bal met de wreef. Dundas rent richting de bal. Dundas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Scottish Disks 0:1

13e minuut.
McLaughlin met de inworp. Duncan geeft een hoge lob. Daar is Irvine, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. McEwan bereikt de bal nog maar net als eerste. McEwan draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

23e minuut.
Duncan bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan haalt uit met een fantastische trap. Irvine probeert de bal met de borst te controleren. McEwan is nu in balbezit. McEwan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fast Rubies - Scottish Disks 1:1

24e minuut.
Crilly bereikt de bal nog maar net als eerste. Duncan begaat een overtreding. Crilly is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dickson met een snel genomen vrije trap. Cochrane is nu in balbezit. Cochrane geeft een lange en hoge pass. Polson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Duncan passt de bal met de wreef. McLaughlin rent richting de bal. McLaughlin geeft een hoge lob. MacIndeor heeft problemen om de bal te vangen. MacIndeor geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Finlay rent richting de bal. Dickson bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duncan. Duncan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Rubies 50%, Scottish Disks 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fast Rubies - Scottish Disks 1:1

56e minuut.
Cunningham trapt de bal weg. Crilly kopt de bal weg. Daar is Dobbie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dundas rent richting de bal. Dundas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Finlay rent richting de bal. MacLymont verovert de bal door een tackle van achteren. MacLymont probeert naar een medespeler te passen. McEwan is nu in balbezit. McEwan schiet op doel. Cunningham probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Dobbie geeft een hoge lob. McEwan is nu in balbezit. Higgins is nu in balbezit. McEwan onderschept slim de pass. McEwan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Fast Rubies - Scottish Disks 2:1

87e minuut.
MacIndeor speelt de bal door. Finlay is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van MacLymont. MacLymont krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fast Rubies 42%, Scottish Disks 58%.
Fast Rubies - Scottish Disks 2:1