Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: GeorgeBest Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24448
GeorgeBest * S.J. Ancestral *
10 Normal Tactiek 3313 pillosom
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
3 Doelpogingen 25
5 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 7
54.1 gemiddelde waardering 66.5
very good Schieten incredible
very good Passen formidable
very good Verdedigen outstanding


2e minuut.
Flores rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Istenes. Flores raakt geblesseerd tijdens het duel. Flores met een snel genomen vrije trap. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 0:1

16e minuut.
Bigalı kopt de bal weg. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło geeft een hoge lob. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Zui bokst de bal weg. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 0:2

19e minuut.
Ibisz kopt de bal weg. Cucucuetu is nu in balbezit. Bergo rent richting de bal. Cucucuetu verovert de bal door een tackle van achteren. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ... Zui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Guadalupe kan de bal niet met de borst controleren. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu geeft een hoge lob. Zui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Gabbiadini met een sublieme pass. Inworp. Zioło zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laszczyk geeft de bal voor. Cucucuetu springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Guadalupe probeert naar een medespeler te passen. Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło geeft een hoge lob. Ibisz rent richting de bal. Ibisz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pinga heeft problemen om de bal te vangen. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores passt de bal zonder na te denken. Ibisz rent richting de bal. Ibisz schiet op doel. Zui bokst de bal weg. Pinga kopt de bal weg. Ibisz rent richting de bal. Ibisz haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Goulios de bal onder controle te krijgen. Zui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 0:3

28e minuut.
Okur geeft een hoge lob. Ibisz is nu in balbezit. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk passt de bal in één keer door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel. Zui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 0:4

34e minuut.
Flores rent richting de bal. Guadalupe onderschept slim de pass. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. Zui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 0:5

41e minuut.
Telli onderschept slim de pass. Stefanowski speelt de bal door. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk geeft de bal voor. Ibisz krijgt zijn hoofd ertegen. Zui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Zui met een sublieme pass. Klungelig pakt Telli de bal. Telli passt de bal met de wreef. Flores bereikt de bal nog maar net als eerste. Flores haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeorgeBest 71%, * S.J. Ancestral * 29%.
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 0:5

47e minuut.
Facchinetti onderschept slim de pass. Facchinetti met een sublieme pass. Balus is nu in balbezit. Flores onderschept slim de pass. Flores haalt uit met een fantastische trap. Zui bokst de bal weg.

50e minuut.
Laszczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Zioło met een snelle inworp. Laszczyk heeft problemen om de bal te vangen. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Zui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ibisz is nu in balbezit. Guadalupe legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ibisz is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ibisz neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Zui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

53e minuut.
Daar is Telli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Telli geeft een lange en hoge pass. Laszczyk rent richting de bal. Laszczyk geeft de bal voor. Flores maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Zioło speelt de bal door. Laszczyk is nu in balbezit. Laszczyk passt de bal in één keer door. Cucucuetu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cucucuetu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Doeltrap. Wevere komt het veld opgelopen. Piccolis komt het veld opgelopen. Ağayarzadə komt het veld opgelopen. Dybowski komt het veld opgelopen. Chraca komt het veld opgelopen. Calimani komt het veld opgelopen. Espinel komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Klungelig pakt Wevere de bal. Wevere geeft de bal voor. Espinel rent richting de bal. Espinel haalt uit met een fantastische trap. Milevoj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 1:5

69e minuut.
Ağayarzadə passt de bal in één keer door. Balus is nu in balbezit. Balus passt de bal met de wreef. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz schiet op doel. Zui probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Zioło bereikt de bal nog maar net als eerste. Zioło passt de bal zonder na te denken. Flores is nu in balbezit. Flores haalt uit met een fantastische trap. Zui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 1:6

79e minuut.
Laszczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Zioło geeft een hoge lob. Ibisz is nu in balbezit. Ibisz draait met de bal, schiet en ... Zui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 1:7

82e minuut.
Okur rent richting de bal. Laszczyk geeft een lange en hoge pass. Ibisz rent richting de bal. Cucucuetu rent richting de bal. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dybowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dybowski geeft een lange en hoge pass. Wevere kopt de bal weg. Espinel rent richting de bal. Espinel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Istenes geeft een hoge lob. Buitenspel voor Espinel. Goede buitenspelval van de verdediging. Getiren maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Ibisz rent richting de bal. Ibisz met een sublieme pass. Klungelig pakt Flores de bal. Cucucuetu is nu in balbezit. Cucucuetu haalt uit met een fantastische trap. Zui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: GeorgeBest 61%, * S.J. Ancestral * 39%.
GeorgeBest - * S.J. Ancestral * 1:7