Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:34
  • Competitiewedstrijd: Serie A
  • Stadion: U.C. BOREALE Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 56828
U.C. BOREALE FC REAL PI
NT52w2vCS Tactiek URU 5212
44% Balbezit 56%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
74.2 gemiddelde waardering 78
outstanding Schieten incredible
formidable Passen outstanding
incredible Verdedigen brilliant


3e minuut.
Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Sosa controleert de bal met de borst. Reeves onderschept slim de pass. Reeves geeft een lange en hoge pass. Deak krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Daar is Plăvoi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kaliciak is nu in balbezit. Plăvoi onderschept slim de pass. Plăvoi geeft een lange en hoge pass. Francq krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Deak haalt uit met een fantastische trap. Fumagalli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 0:1

31e minuut.
Gabryś onderschept slim de pass. Gabryś met een sublieme pass. Reeves bereikt de bal nog maar net als eerste. Reeves geeft een hoge lob. Francq springt en kopt de bal. Fumagalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Reeves rent richting de bal. Reeves geeft een lange en hoge pass. Francq kopt de bal weg. Deak rent richting de bal. Deak schiet op doel. Fumagalli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pekcan rent richting de bal. Pekcan geeft een hoge lob. Inworp. Gabryś met de inworp. Plăvoi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Miloradović is nu in balbezit. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kaliciak geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Potrzebny springt en kopt de bal. Atamańczuk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

44e minuut.
Kağıtçı geeft een hoge lob. Deak kopt de bal weg. Klungelig pakt Reeves de bal. Reeves geeft een hoge lob. Francq maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 58%, FC REAL PI 42%.
U.C. BOREALE - FC REAL PI 0:2

50e minuut.
Kozibrádek rent richting de bal. Kozibrádek probeert naar een medespeler te passen. Reeves rent richting de bal. Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Reeves geeft een lange en hoge pass. Fumagalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

53e minuut.
Keseciler verovert de bal door een tackle van achteren. Keseciler passt de bal met de wreef. Cooper is nu in balbezit. Cooper geeft een lange en hoge pass. Kuffer springt en kopt de bal. Atamańczuk bokst de bal weg.

58e minuut.
Deak bereikt de bal nog maar net als eerste. Pekcan rent richting de bal. Deak onderschept slim de pass. Deak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 0:3

66e minuut.
Kaliciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaliciak passt de bal met de wreef. Conte Allegro heeft problemen om de bal te vangen. Conte Allegro geeft een lange en hoge pass. Potrzebny maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozibrádek onderschept slim de pass. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 1:3

70e minuut.
Reeves rent richting de bal. Pekcan verovert de bal door een tackle van achteren. Pekcan geeft een lange en hoge pass. Potrzebny is nu in balbezit. Potrzebny schiet op doel. Atamańczuk kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kuffer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuffer haalt uit met een fantastische trap. Atamańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 2:3

71e minuut.
Coulon komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Inworp. Tarvas komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Reeves kan de bal niet met de borst controleren. Pekcan geeft een lange en hoge pass. Tarvas rent richting de bal. Tarvas schiet op doel. Atamańczuk werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 3:3

81e minuut.
Kağıtçı speelt de bal door. Plăvoi met een sublieme pass. Reeves heeft problemen om de bal te vangen. Reeves geeft een hoge lob. Coulon springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Coulon stond buitenspel. Keseciler maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Alleman bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny verovert de bal door een tackle van achteren. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

88e minuut.
Sosa geeft een hoge lob. Alleman geeft de bal voor. Deak kopt de bal weg. Coulon is nu in balbezit. Coulon draait met de bal, schiet en ... Fumagalli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Keseciler geeft de bal voor. Tarvas kopt de bal weg. Potrzebny bereikt de bal nog maar net als eerste. Potrzebny draait met de bal, schiet en ... Atamańczuk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C. BOREALE - FC REAL PI 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C. BOREALE 40%, FC REAL PI 60%.
U.C. BOREALE - FC REAL PI 4:3