Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sestri Ponente fc Bertone
Subbuteo ref.d Tactiek più 3
46% Balbezit 54%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 4
25.4 gemiddelde waardering 49.5
weak Schieten good
poor Passen solid
weak Verdedigen good


7e minuut.
Daar is Durmazakar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cinquanta is nu in balbezit. Dziubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Dziubiński geeft de bal voor. Oviedo maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Oviedo passt de bal met de wreef. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek geeft een hoge lob. Durmazakar is nu in balbezit. Durmazakar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Dziubiński onderschept slim de pass. Dziubiński geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Stucchi de bal onder controle te krijgen. Oviedo is nu in balbezit. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek probeert naar een medespeler te passen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo schiet op doel. Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Bertone 0:1

25e minuut.
Fiora geeft de bal voor. Eltek is nu in balbezit. Eltek speelt de bal door. Stucchi is nu in balbezit. Stucchi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Dziubiński met een sublieme pass. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek geeft een hoge lob. Oviedo rent richting de bal. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Durmazakar met een snelle inworp. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Eltek met een sublieme pass. Oviedo rent richting de bal. Oviedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Daar is Stucchi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dziubiński is nu in balbezit. Met opzet legt Cinquanta zijn tegenspeler op de grond. Cinquanta is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo geeft een lange en hoge pass. Dziubiński rent richting de bal. Stucchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Stucchi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Battisti geeft een lange en hoge pass. Kucera kopt de bal weg. Durmazakar probeert naar een medespeler te passen. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 80%, Bertone 20%.
Sestri Ponente fc - Bertone 0:1

48e minuut.
Varricchio speelt de bal door. Profire speelt de bal door. Oviedo rent richting de bal. Oviedo draait met de bal, schiet en ... Brasão probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Bertone 0:2

50e minuut.
Stucchi probeert naar een medespeler te passen. Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerresco tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Guerresco krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Durmazakar met een snelle inworp. Dziubiński is nu in balbezit. Dziubiński geeft een lange en hoge pass. Eltek rent richting de bal. Eltek haalt uit met een fantastische trap. Brasão probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Bertone 0:3

55e minuut.
Gaido kopt de bal weg. Battisti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dziubiński speelt de bal door. Stucchi rent richting de bal. Stucchi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Liandro is nu in balbezit. Dziubiński verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Stucchi de bal. Dziubiński rent richting de bal. Dziubiński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Barbonetti met een sublieme pass. Durmazakar heeft problemen om de bal te vangen. Durmazakar speelt de bal door. Oviedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Oviedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Dziubiński geeft een hoge lob. Liandro heeft problemen om de bal te vangen. Durmazakar is nu in balbezit. Durmazakar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Bertone 0:4

73e minuut.
Caçapava probeert naar een medespeler te passen. Eltek is nu in balbezit. Eltek passt de bal in één keer door. Stucchi is nu in balbezit. Stucchi draait met de bal, schiet en ... Brasão bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Durmazakar onderschept slim de pass. Buitenspel voor Oviedo. Goede buitenspelval van de verdediging. Battisti maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Vendrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrami schiet op doel. Kazanecki bokst de bal weg.

82e minuut.
Eltek passt de bal zonder na te denken. Durmazakar bereikt de bal nog maar net als eerste. Durmazakar passt de bal met de wreef. Stucchi is nu in balbezit. Stucchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Guerresco geeft de bal voor. Caçapava kopt de bal weg. Profire bereikt de bal nog maar net als eerste. Laudamo is nu in balbezit. Laudamo draait met de bal, schiet en ... Kazanecki bokst de bal weg. Vendrami bereikt de bal nog maar net als eerste. Vendrami draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sestri Ponente fc - Bertone 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sestri Ponente fc 70%, Bertone 30%.
Sestri Ponente fc - Bertone 1:4