Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Realcampo Flynet Football Club
I TIGRE Tactiek Icarium 523TrAB
38% Balbezit 62%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 73
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
31.8 gemiddelde waardering 62.6
poor Schieten outstanding
average Passen formidable
poor Verdedigen formidable


1e minuut.
Cabassa geeft een lange en hoge pass. Daar is Patronov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patronov passt de bal in één keer door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Milde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milde schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Jurcic passt de bal met de wreef. Gatzemeier met een sublieme pass. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:1

4e minuut.
Dibello passt de bal in één keer door. Malfa speelt de bal door. Trajcevski is nu in balbezit. Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Igartua onderschept slim de pass. Igartua met een sublieme pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:2

7e minuut.
Milde is nu in balbezit. Milde passt de bal zonder na te denken. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:3

12e minuut.
Gatzemeier is nu in balbezit. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trajcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:4

15e minuut.
Veliev met een sublieme pass. Trajcevski is nu in balbezit. Gatzemeier met een sublieme pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:5

19e minuut.
Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier passt de bal in één keer door. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:6

21e minuut.
Jurcic rent richting de bal. Jurcic geeft de bal voor. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:7

22e minuut.
Ujesh met de inworp. Igartua geeft de bal voor. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:8

24e minuut.
Gatzemeier zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Patronov heeft problemen om de bal te vangen. Patronov met een sublieme pass. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ... Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Ercoles speelt de bal door. Cabassa heeft problemen om de bal te vangen. Igartua verovert de bal door een tackle van achteren. Igartua draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Daar is Gatzemeier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gatzemeier passt de bal met de wreef. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:9

31e minuut.
Jurcic rent richting de bal. Jurcic passt de bal in één keer door. Patronov speelt de bal door. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Patronov passt de bal in één keer door. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier passt de bal zonder na te denken. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel. De bal raakt de paal.

34e minuut.
Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski met een sublieme pass. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier geeft een hoge lob. Milde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:10

36e minuut.
Masseroni geeft een hoge lob. Veliev kopt de bal weg. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Patronov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatzemeier rent richting de bal. Mellini schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Mellini moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Mellini schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Gatzemeier is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gatzemeier zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Milde maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Gatzemeier speelt de bal door. Veliev is nu in balbezit. Veliev geeft de bal voor. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Gatzemeier met een snelle inworp. Jurcic geeft een lange en hoge pass. Milde kopt de bal weg. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Biscegli bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski verovert de bal door een tackle van achteren. Trajcevski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

44e minuut.
Malfa kopt de bal weg. Cabassa heeft problemen om de bal te vangen. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:11

45e minuut.
Dibello bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski onderschept slim de pass. Klungelig pakt Trajcevski de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 85%, Flynet Football Club 15%.
Realcampo - Flynet Football Club 0:12

46e minuut.
Israel is nu in balbezit. Israel geeft een lange en hoge pass. Trajcevski kopt de bal weg. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

47e minuut.
Trajcevski maakt een snoekduik en kopt de bal. Volpino probeert naar een medespeler te passen. Igartua kopt de bal weg. Milde rent richting de bal. Milde draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Milde is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Malfa ... Strafschop! Milde is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gatzemeier neemt de penalty, wat een uithaal! De bal vliegt tegen de lat. Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Volpino met een sublieme pass. Jurcic kopt de bal weg. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Jurcic passt de bal in één keer door. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier speelt de bal door. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

52e minuut.
Ujesh kopt de bal weg. Spengler probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:13

53e minuut.
Gatzemeier rent richting de bal. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde schiet op doel. Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:14

55e minuut.
Milde rent richting de bal. Gatzemeier met een sublieme pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:15

57e minuut.
Volpino speelt de bal door. van der Ploeg kopt de bal weg. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:16

59e minuut.
Patronov met een sublieme pass. Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier speelt de bal door. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:17

61e minuut.
Milde passt de bal in één keer door. Trajcevski is nu in balbezit. Gatzemeier bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier haalt uit met een fantastische trap. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:18

62e minuut.
Spengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Spengler geeft de bal voor. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:19

63e minuut.
Klungelig pakt Dibello de bal. Masseroni is nu in balbezit. Trajcevski onderschept slim de pass. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Gatzemeier is nu in balbezit. Gatzemeier met een sublieme pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:20

67e minuut.
Malfa maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Igartua kopt de bal weg. Daar is Biscegli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Milde is nu in balbezit. Milde schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:21

69e minuut.
Igartua is nu in balbezit. Igartua geeft een hoge lob. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:22

70e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jurcic zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Jurcic geeft een hoge lob. Trajcevski springt en kopt de bal. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Biscegli probeert naar een medespeler te passen. Spengler is nu in balbezit. Spengler passt de bal in één keer door. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino bokst de bal weg. Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Milde draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:23

74e minuut.
Klungelig pakt Patronov de bal. Patronov met een sublieme pass. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:24

76e minuut.
Ujesh rent richting de bal. Igartua onderschept slim de pass. Igartua geeft de bal voor. Patronov rent richting de bal. Patronov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cabassa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Daar is Trajcevski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trajcevski is nu in balbezit. Volpino met een sublieme pass. Patronov probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Biscegli is nu in balbezit. Gatzemeier onderschept slim de pass. Trajcevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Trajcevski draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:25

80e minuut.
van der Ploeg kan de bal niet met de borst controleren. van der Ploeg geeft een hoge lob. Milde is nu in balbezit. Milde draait met de bal, schiet en ... Volpino maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Doeltrap. Volpino trapt de bal weg. Patronov met een sublieme pass. Klungelig pakt Trajcevski de bal. Trajcevski schiet op doel. Volpino probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gatzemeier geeft een hoge lob. Milde springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:26

84e minuut.
Ujesh onderschept slim de pass. Ujesh geeft de bal voor. Gatzemeier probeert naar een medespeler te passen. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel. Volpino kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Trajcevski rent richting de bal. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:27

86e minuut.
Milde bereikt de bal nog maar net als eerste. Gatzemeier met een sublieme pass. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski schiet op doel. Volpino werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Realcampo - Flynet Football Club 0:28

89e minuut.
Veliev geeft een lange en hoge pass. Igartua bereikt de bal nog maar net als eerste. Igartua geeft een hoge lob. Trajcevski is nu in balbezit. Trajcevski haalt uit met een fantastische trap. Volpino bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Realcampo 85%, Flynet Football Club 15%.
Realcampo - Flynet Football Club 0:28