Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:35
  • Competitiewedstrijd: Serie C.02
  • Stadion: dada`s Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 23223
dada`s virtuale calcio
Koala-bis Tactiek val 2 att
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
5 Doelpogingen 9
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
62.5 gemiddelde waardering 66.7
very good Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


21e minuut.
Cecconami bereikt de bal nog maar net als eerste. Apreotesei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cecconami is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Koorits zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Di Mattia krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Koorits probeert naar een medespeler te passen. Di Mattia bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Apreotesei zijn tegenspeler op de grond. Apreotesei krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Szamborski is nu in balbezit. Szamborski passt de bal zonder na te denken. Hon is nu in balbezit. Mazzocchi onderschept slim de pass. Mazzocchi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Becker speelt de bal door. Klungelig pakt Simmen de bal. Simmen probeert naar een medespeler te passen. Mazzocchi rent richting de bal. Mazzocchi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Amermann met de inworp. Szamborski probeert naar een medespeler te passen. Amermann probeert naar een medespeler te passen. González Rey rent richting de bal. González Rey schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Szamborski bereikt de bal nog maar net als eerste. Koorits bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Apreotesei. Apreotesei krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

45e minuut.
Wyhowski neemt vlug de vrije trap. Mazzocchi kopt de bal weg. Daar is Amermann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amermann geeft een hoge lob. Simmen maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 47%, virtuale calcio 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
dada`s - virtuale calcio 0:0

48e minuut.
Becker kopt de bal weg. Wyhowski probeert de bal aan de voet te houden. Di Mattia rent richting de bal. Di Mattia draait met de bal, schiet en ... Zamorano werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

50e minuut.
Inworp. Cecconami met een snelle inworp. Klungelig pakt Pionek de bal. Pionek geeft de bal voor. Sonzogni maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Oniṣoarã komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Inworp. Nistor komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Sela onderschept slim de pass. Koorits rent richting de bal. Koorits probeert naar een medespeler te passen. Di Mattia is nu in balbezit. Di Mattia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - virtuale calcio 0:1

76e minuut.
Inworp. Świerczok komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Cecconami met een snelle inworp. Pionek geeft een lange en hoge pass. Sonzogni maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dada`s - virtuale calcio 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dada`s 42%, virtuale calcio 58%.
dada`s - virtuale calcio 0:2