Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.03
  • Stadion: Spezia Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 34201
Spezia Stella Azzurra
43w2.low Tactiek Max 4-3-1-2 E Mi
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
8 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 3
63.6 gemiddelde waardering 64.6
excellent Schieten formidable
very good Passen very good
excellent Verdedigen formidable


14e minuut.
Picamiolos probeert naar een medespeler te passen. van Loen is nu in balbezit. van Loen speelt de bal door. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
van Loen is nu in balbezit. van Loen passt de bal in één keer door. Heineken is nu in balbezit. Santarém Leite verovert de bal door een tackle van achteren. Santarém Leite draait met de bal, schiet en ... Váczi bokst de bal weg.

23e minuut.
Soriente geeft een hoge lob. Nasolu onderschept slim de pass. van Loen geeft een hoge lob. Santarém Leite maakt een snoekduik en kopt de bal. Váczi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - Stella Azzurra 1:0

41e minuut.
Lachowski kopt de bal weg. Terenzi verovert de bal door een tackle van achteren. Ochoa is nu in balbezit. Fulconis bereikt de bal nog maar net als eerste. Fulconis haalt uit met een fantastische trap. Dankó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lachowski rent richting de bal. Lachowski speelt de bal door. Ochoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochoa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 50%, Stella Azzurra 50%.
Spezia - Stella Azzurra 1:0

46e minuut.
Berthelot komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Del Debbio geeft een hoge lob. Zielnik probeert naar een medespeler te passen. Lachowski rent richting de bal. Lachowski geeft een lange en hoge pass. Fulconis maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Buitenspel voor Arroyo. Goede buitenspelval van de verdediging. Hennig komt het veld opgelopen. Mitidieri komt het veld opgelopen. Guevara komt het veld opgelopen. Morchia komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Hennig met de inworp. Berthelot speelt de bal door. Morchia bereikt de bal nog maar net als eerste. Morchia geeft een hoge lob. Fulconis springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Mitidieri onderschept slim de pass. Mitidieri geeft de bal voor. Inworp. Picamiolos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. van Loen geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Arroyo bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - Stella Azzurra 2:0

78e minuut.
Del Debbio maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Santarém Leite rent richting de bal. van Loen rent richting de bal. van Loen geeft de bal voor. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Rigone met een sublieme pass. Pommier probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Guevara rent richting de bal. Guevara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spezia - Stella Azzurra 2:1

88e minuut.
van Loen rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Loen met een snelle inworp. Picamiolos geeft een lange en hoge pass. Arroyo springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spezia 51%, Stella Azzurra 49%.
Spezia - Stella Azzurra 2:1