Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real Plebiscito Spezia
jorgenB Tactiek 43w2.low
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 7
68 gemiddelde waardering 64
outstanding Schieten very good
excellent Passen very good
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Kopuz is nu in balbezit. Franzen rent richting de bal. Kopuz verovert de bal door een tackle van achteren. Kopuz schiet op doel. Dankó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Spezia 1:0

5e minuut.
Budel verovert de bal door een tackle van achteren. Budel geeft een lange en hoge pass. Arroyo rent richting de bal. Arroyo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Plebiscito - Spezia 1:1

8e minuut.
Weinberg is nu in balbezit. Weinberg passt de bal met de wreef. Kopuz rent richting de bal. Kopuz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Plebiscito - Spezia 2:1

11e minuut.
Rigone geeft een lange en hoge pass. Weinberg is nu in balbezit. Weinberg passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Rzeski de bal. Rzeski draait met de bal, schiet en ... Dankó bokst de bal weg.

15e minuut.
Picamiolos rent richting de bal. Weinberg onderschept slim de pass. Weinberg geeft de bal voor. Kopuz rent richting de bal. Kopuz draait met de bal, schiet en ... Dankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Soriente raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Savoldi komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Dankó trapt de bal weg. Weinberg kopt de bal weg. Radunović probeert naar een medespeler te passen. Rzeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Barzizza is nu in balbezit. Barzizza geeft een lange en hoge pass. Kopuz kopt de bal weg. Daar is Rzeski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzeski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 38%, Spezia 62%.
Real Plebiscito - Spezia 2:1

48e minuut.
Santarém Leite rent richting de bal. Biglino geeft een lange en hoge pass. Radunović kopt de bal weg. Kopuz rent richting de bal. Kopuz haalt uit met een fantastische trap. Dankó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

53e minuut.
Franzen rent richting de bal. Franzen speelt de bal door. van Loen rent richting de bal. van Loen geeft een lange en hoge pass. Arroyo krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

60e minuut.
Savoldi passt de bal zonder na te denken. Terenzi speelt de bal door. Barzizza onderschept slim de pass. Santarém Leite is nu in balbezit. Santarém Leite schiet op doel. Musuła probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Barzizza is nu in balbezit. Barzizza geeft een hoge lob. Rzeski kopt de bal weg. Kopuz is nu in balbezit. Kopuz schiet op doel. Dankó kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Plebiscito 55%, Spezia 45%.
Real Plebiscito - Spezia 2:1