Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PILON CLUB casteldisandro
433s Tactiek bzona3
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
52.5 gemiddelde waardering 56.2
solid Schieten excellent
adequate Passen very good
excellent Verdedigen excellent


2e minuut.
Knez geeft een hoge lob. Pavlič kopt de bal weg. Zapata rent richting de bal. Zapata geeft de bal voor. Langley maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - casteldisandro 0:1

16e minuut.
Žele verovert de bal door een tackle van achteren. Žele geeft een hoge lob. Khomin is nu in balbezit. Khomin schiet op doel. Serediuc probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PILON CLUB - casteldisandro 1:1

21e minuut.
Knez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bojanowski komt het veld opgelopen. Merckx zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Zapata de bal. Zapata geeft een hoge lob. Pavlič maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PILON CLUB 56%, casteldisandro 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PILON CLUB - casteldisandro 1:1

49e minuut.
Żytko verovert de bal door een tackle van achteren. Żytko geeft een hoge lob. Inworp. Zapata met de inworp. Pavlič geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Klungelig pakt Bojanowski de bal. Bojanowski passt de bal in één keer door. Khomin rent richting de bal. Khomin draait met de bal, schiet en ... Serediuc maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - casteldisandro 2:1

72e minuut.
Landais met een sublieme pass. Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata geeft een hoge lob. Langley bereikt de bal nog maar net als eerste. Langley haalt uit met een fantastische trap. Piera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Merckx met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft een hoge lob. Langley krijgt zijn hoofd ertegen. Piera werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PILON CLUB - casteldisandro 2:2

82e minuut.
Fonte bereikt de bal nog maar net als eerste. Fonte passt de bal zonder na te denken. Pavlič is nu in balbezit. Pavlič draait met de bal, schiet en ... Piera probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Žele geeft een hoge lob. Sangronis rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fonte. Fonte krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Rosa met een sublieme pass. Zapata is nu in balbezit. Zapata geeft de bal voor. Langley maakt een snoekduik en kopt de bal. Piera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Żytko bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
PILON CLUB - casteldisandro 2:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PILON CLUB 61%, casteldisandro 39%.
PILON CLUB - casteldisandro 2:3