Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-02 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.04
  • Stadion: Real Pezzo Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 14802
Real Pezzo birillo
4-4-2 Tactiek ala2
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 10
6 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
70.3 gemiddelde waardering 65.5
uitmuntend Schieten formidabel
formidabel Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Caggegi verovert de bal door een tackle van achteren. Caggegi probeert naar een medespeler te passen. Clemente probeert naar een medespeler te passen. de Viveiroa is nu in balbezit. de Viveiroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - birillo 1:0

5e minuut.
Avesti rent richting de bal. de Viveiroa begaat een overtreding. Avesti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Guerrero zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Krzystek maakt een snoekduik en kopt de bal. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

10e minuut.
Evrek verovert de bal door een tackle van achteren. de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Evrek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! de Viveiroa raakt geblesseerd tijdens het duel. Cornea legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Klausz bokst de bal weg.

11e minuut.
Cornea krijgt zijn hoofd ertegen. Klausz speelt de bal door. Krzystek kopt de bal weg. Jop probeert de bal met de borst te controleren. Avesti verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Massidda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Avesti springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Pezzo - birillo 1:1

20e minuut.
Mięsikowski speelt de bal door. Caggegi rent richting de bal. Caggegi geeft een lange en hoge pass. Cornea is nu in balbezit. Cornea draait met de bal, schiet en ... Klausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
de Viveiroa verovert de bal door een tackle van achteren. de Viveiroa met een sublieme pass. Hompel geeft de bal voor. Cornea rent richting de bal. Cornea schiet op doel. Klausz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Massidda bereikt de bal nog maar net als eerste. Mięsikowski begaat een overtreding. Massidda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Doxaras met een snel genomen vrije trap. Krzystek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - birillo 1:2

25e minuut.
Cornea probeert naar een medespeler te passen. de Viveiroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Avesti begaat een overtreding. de Viveiroa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. de Viveiroa kan niet meer verder spelen. Morig komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 40%, birillo 60%.
Real Pezzo - birillo 1:2

46e minuut.
Mendolaro komt het veld opgelopen. Hompel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. García Esteban komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Mendolaro rent richting de bal. Mendolaro geeft een hoge lob. Vivas kan de bal niet met de borst controleren. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Cornea schiet op doel. Klausz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Morig is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Real Pezzo - birillo 2:2

55e minuut.
Dondini geeft een hoge lob. Morig bereikt de bal nog maar net als eerste. Schuppan speelt de bal door. Cornea is nu in balbezit. Cornea haalt uit met een fantastische trap. Klausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Morig is nu in balbezit. Morig schiet op doel. Klausz bokst de bal weg.

56e minuut.
Massidda rent richting de bal. Mendolaro tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Massidda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Krivus komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Zampol onderschept slim de pass. Zampol controleert de bal met de borst. Zampol speelt de bal door. Morig rent richting de bal. Morig schiet op doel. Klausz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Inworp. Udreanu komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Krivus geeft de bal voor. Dondini kopt de bal weg. Jop probeert de bal met de borst te controleren. Avesti rent richting de bal. Avesti schiet op doel. Botezatu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

82e minuut.
Gotelli geeft een hoge lob. Krivus kopt de bal weg. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek draait met de bal, schiet en ... Botezatu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - birillo 2:3

82e minuut.
Devičić komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Doxaras heeft problemen om de bal te vangen. Doxaras passt de bal in één keer door. Devičić is nu in balbezit. Devičić draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - birillo 2:4

85e minuut.
Udreanu rent richting de bal. Udreanu geeft een lange en hoge pass. Krzystek bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzystek draait met de bal, schiet en ... Botezatu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Devičić krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real Pezzo - birillo 2:5

89e minuut.
Clemente probeert naar een medespeler te passen. Cornea bereikt de bal nog maar net als eerste. Udreanu begaat een overtreding. Udreanu krijgt een gele kaart. Cornea is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Clemente komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real Pezzo 50%, birillo 50%.
Real Pezzo - birillo 2:5