Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Funky Boys Piazzale
ISABELL Tactiek Daniele 442L
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
57 gemiddelde waardering 61.2
good Schieten formidable
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


24e minuut.
Metsävainio kopt de bal weg. Zmaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Donisi verovert de bal door een tackle van achteren. Donisi geeft een hoge lob. Bulteel maakt een snoekduik en kopt de bal. Dylewski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Buitenspel voor Bulteel. Goede buitenspelval van de verdediging. Metsävainio neemt vlug de vrije trap. Winnits kopt de bal weg. Donisi rent richting de bal. Donisi geeft een lange en hoge pass. Dylewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

37e minuut.
Križić raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Anzelmo komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Daar is Stellini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Winnits geeft een lange en hoge pass. Haroutiunyan controleert de bal met de borst. Roşoiu bereikt de bal nog maar net als eerste. Roşoiu draait met de bal, schiet en ... Dylewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Piazzale 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 64%, Piazzale 36%.
Funky Boys - Piazzale 0:1

48e minuut.
Anzelmo rent richting de bal. Anzelmo passt de bal in één keer door. Sbardella rent richting de bal. Sbardella geeft de bal voor. Donisi rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Karaga onderschept slim de pass. Karaga met een sublieme pass. Sbardella bereikt de bal nog maar net als eerste. Sbardella geeft de bal voor. Mirinas onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Donisi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Roşoiu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Klungelig pakt Stellini de bal. Iglesias tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Stellini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lugo met een snel genomen vrije trap. Stellini springt en kopt de bal. Deneuker kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Metsävainio kopt de bal weg. Donisi geeft een lange en hoge pass. Bulteel is nu in balbezit. Bulteel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Funky Boys - Piazzale 0:2

77e minuut.
Pilutzu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Funky Boys 63%, Piazzale 37%.
Funky Boys - Piazzale 0:2