Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.06
  • Stadion: maya Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 24024
maya Socialisma Teamo
4231 Tactiek Socialisma69-2
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 9
66.9 gemiddelde waardering 69.8
excellent Schieten excellent
very good Passen outstanding
outstanding Verdedigen incredible


3e minuut.
Anh Tiến is nu in balbezit. Inworp. Badalamenti met de inworp. Dalle Macchie rent richting de bal. Dalle Macchie geeft een hoge lob. Quang Hòa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Izquierdo onderschept slim de pass. Izquierdo met een sublieme pass. Valverde is nu in balbezit. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
maya - Socialisma Teamo 0:1

26e minuut.
Ðức Thọ geeft een hoge lob. Valverde rent richting de bal. Tấn Phát rent richting de bal. Tấn Phát draait met de bal, schiet en ... Roiz werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

44e minuut.
Tấn Phát rent richting de bal. Tấn Phát geeft een hoge lob. Serrano kopt de bal weg. Daar is Valverde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valverde haalt uit met een fantastische trap. Roiz bokst de bal weg. Doeltrap. Bernal komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 52%, Socialisma Teamo 48%.
maya - Socialisma Teamo 0:1

57e minuut.
Anh Tiến is nu in balbezit. Anh Tiến passt de bal in één keer door. Mancu verovert de bal door een tackle van achteren. Serrano is nu in balbezit. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Na een snelle pass probeert Valverde de bal onder controle te krijgen. Valverde haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Beneventi rent richting de bal. Anh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tiến passt de bal zonder na te denken. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano haalt uit met een fantastische trap. Roiz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Beneventi is nu in balbezit. Beneventi passt de bal in één keer door. Udvaros is nu in balbezit. Udvaros draait met de bal, schiet en ... Quang Hòa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
maya - Socialisma Teamo 1:1

79e minuut.
Mancu bereikt de bal nog maar net als eerste. Tấn Phát onderschept slim de pass. Tấn Phát speelt de bal door. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Roiz bokst de bal weg.

83e minuut.
Anh Tiến verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tiến geeft een lange en hoge pass. Mancu controleert de bal met de borst. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: maya 51%, Socialisma Teamo 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
maya - Socialisma Teamo 1:1