Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
blus salama Cuneo F.C.
peo 442 Tactiek xyz
48% Balbezit 52%
46% Spel op eigen helft 54%
25 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
67.4 gemiddelde waardering 60.3
formidable Schieten excellent
excellent Passen solid
formidable Verdedigen formidable


1e minuut.
Simsoński met de inworp. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar passt de bal zonder na te denken. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ... Biniaris bokst de bal weg.

3e minuut.
Byakov is nu in balbezit. Cebolinha verovert de bal door een tackle van achteren. Salis bereikt de bal nog maar net als eerste. Salis haalt uit met een fantastische trap. Santin werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Cuneo F.C. 0:1

7e minuut.
Simsoński verovert de bal door een tackle van achteren. Simsoński speelt de bal door. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Cuneo F.C. 1:1

9e minuut.
Brasola passt de bal zonder na te denken. Mosetto is nu in balbezit. Mosetto passt de bal in één keer door. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński geeft de bal voor. Botrini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Drumond de Andrade bereikt de bal nog maar net als eerste. Drumond de Andrade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Simsoński passt de bal zonder na te denken. Mandemakers bereikt de bal nog maar net als eerste. Mandemakers probeert naar een medespeler te passen. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Mandemakers probeert naar een medespeler te passen. Drumond de Andrade rent richting de bal. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cestar rent richting de bal. Drumond de Andrade is nu in balbezit. Botrini begaat een overtreding. Botrini krijgt een gele kaart. Drumond de Andrade roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Drumond de Andrade kan niet meer verder spelen. Dolder komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Simsoński met de inworp. Mandemakers probeert naar een medespeler te passen. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Mandemakers kopt de bal weg. Daar is Botrini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simsoński speelt de bal door. Cestar rent richting de bal. Cestar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Simsoński bereikt de bal nog maar net als eerste. Simsoński passt de bal in één keer door. Cestar rent richting de bal. Dolder bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Thabet probeert naar een medespeler te passen. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Simsoński met een sublieme pass. Cestar bereikt de bal nog maar net als eerste. Cestar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Inworp. Simsoński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mandemakers is nu in balbezit. Mandemakers geeft een lange en hoge pass. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Mosetto kopt de bal weg. Daar is Strangio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Strangio probeert naar een medespeler te passen. Cebolinha rent richting de bal. Cebolinha schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Thabet passt de bal zonder na te denken. Koczko bereikt de bal nog maar net als eerste. Koczko passt de bal in één keer door. Cestar rent richting de bal. Cestar haalt uit met een fantastische trap. Biniaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Thabet kopt de bal weg. Simsoński is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hudeda. Simsoński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thabet komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Na een snelle pass probeert Volpino de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Koczko geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Dolder maakt een snoekduik en kopt de bal. Biniaris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Cuneo F.C. 2:1

40e minuut.
Leonte rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cebolinha. Leonte is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Leonte zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Volpino bereikt de bal nog maar net als eerste. Dolder onderschept slim de pass. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Paal!

43e minuut.
Koczko rent richting de bal. Koczko passt de bal zonder na te denken. Dolder is nu in balbezit. Dolder haalt uit met een fantastische trap. Biniaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Cuneo F.C. 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 40%, Cuneo F.C. 60%.
blus salama - Cuneo F.C. 3:1

46e minuut.
Gárdos komt het veld opgelopen. Salis probeert naar een medespeler te passen. Cebolinha is nu in balbezit. Simsoński schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Simsoński krijgt een gele kaart. Cebolinha roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Cebolinha kan niet meer verder spelen. Bugni komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Strangio is nu in balbezit. Strangio passt de bal zonder na te denken. Salis is nu in balbezit. Salis haalt uit met een fantastische trap. Santin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
blus salama - Cuneo F.C. 3:2

50e minuut.
Strangio met een sublieme pass. Daar is Mosetto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thabet begaat een overtreding. Thabet krijgt een gele kaart. Mosetto raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Mosetto kan niet meer verder spelen. Martiradonna komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Martiradonna bereikt de bal nog maar net als eerste. Thabet onderschept slim de pass. Thabet speelt de bal door. Daar is Simsoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simsoński geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Strangio speelt de bal door. Popuşoi probeert naar een medespeler te passen. Salis is nu in balbezit. Salis schiet op doel. Santin probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
blus salama - Cuneo F.C. 3:3

81e minuut.
Isnardi passt de bal in één keer door. Martiradonna geeft de bal voor. Byakov kan de bal niet met de borst controleren. Bugni is nu in balbezit. Bugni draait met de bal, schiet en ... Santin bokst de bal weg.

85e minuut.
Dolder passt de bal in één keer door. Koczko rent richting de bal. Koczko probeert naar een medespeler te passen. Cestar is nu in balbezit. Cestar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: blus salama 51%, Cuneo F.C. 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
blus salama - Cuneo F.C. 3:3