Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Salentina F.C. Dinamo Portazza
5DEF ALAD Tactiek 3punte
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
62.8 gemiddelde waardering 57.6
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen uitstekend
uitstekend Verdedigen formidabel


1e minuut.
Anderton speelt de bal door. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton bereikt de bal nog maar net als eerste. Anderton draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Siva rent richting de bal. Siva passt de bal met de wreef. Toksözlü is nu in balbezit. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Kervan maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 1:0

19e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Kervan niet meer kan verder spelen. Antinucci komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Gaţu geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Balcıoğlu met de inworp. Filocomo geeft een hoge lob. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Gaţu probeert naar een medespeler te passen. Siva rent richting de bal. Usi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva onderschept slim de pass. Siva geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Toksözlü de bal. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... Antinucci werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Żyłka geeft de bal voor. Lusiti springt en kopt de bal. Searles kopt de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Filocomo neemt de hoekschop. Gaszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Żyłka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Bałamut bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusiti bereikt de bal nog maar net als eerste. Lusiti geeft de bal voor. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal. Gaszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 49%, Dinamo Portazza 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 1:1

46e minuut.
Perfecto verovert de bal door een tackle van achteren. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Gaţu geeft een lange en hoge pass. Toksözlü controleert de bal met de borst. Toksözlü draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Filocomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Filocomo geeft een lange en hoge pass. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Gaszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 1:2

57e minuut.
de Hollanda geeft een lange en hoge pass. Filocomo speelt de bal door. Klungelig pakt Perfecto de bal. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lusiti is nu in balbezit. Lusiti passt de bal in één keer door. Żyłka is nu in balbezit. Żyłka schiet op doel. Gaszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 1:3

62e minuut.
Balcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Searles onderschept slim de pass. Searles geeft een hoge lob. Anderton rent richting de bal. Anderton schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Searles passt de bal in één keer door. Rosuljaš is nu in balbezit. Rosuljaš speelt de bal door. Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Ţicleanu kopt de bal weg. Daar is Usi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siva is nu in balbezit. Siva geeft de bal voor. Anderton krijgt zijn hoofd ertegen. Antinucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 2:3

67e minuut.
Żyłka is nu in balbezit. Ţicleanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Żyłka verovert de bal door een tackle van achteren. Żyłka geeft de bal voor. Rusev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Żyłka rent richting de bal. Żyłka passt de bal in één keer door. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Gaszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 2:4

71e minuut.
Paan komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Perfecto met een sublieme pass. Siva bereikt de bal nog maar net als eerste. Siva probeert naar een medespeler te passen. Paan rent richting de bal. Paan haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rosuljaš geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Siva kopt de bal weg. Anderton is nu in balbezit. Anderton haalt uit met een fantastische trap. Antinucci kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bałamut rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rosuljaš zal de hoekschop nemen. Siva geeft een lange en hoge pass. Anderton krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 3:4

86e minuut.
Gaţu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balcıoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Filocomo geeft een hoge lob. Rusev krijgt zijn hoofd ertegen. Gaszyński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Perfecto de bal. Searles rent richting de bal. Perfecto probeert naar een medespeler te passen. Filocomo geeft een lange en hoge pass. Rusev krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Usi geeft de bal voor. Perfecto onderschept slim de pass. Lusiti speelt de bal door. Rusev is nu in balbezit. Rusev haalt uit met een fantastische trap. Gaszyński bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Salentina F.C. 52%, Dinamo Portazza 48%.
Salentina F.C. - Dinamo Portazza 3:4