Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza Salentina F.C.
3punte Tactiek 5DEF ALAD
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
16 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
65.2 gemiddelde waardering 62.5
excellent Schieten formidable
formidable Passen excellent
formidable Verdedigen excellent


10e minuut.
Inworp. Ţicleanu met de inworp. Leijh met een sublieme pass. Toksözlü heeft problemen om de bal te vangen. Toksözlü schiet op doel. Negrete bokst de bal weg.

12e minuut.
Klar is nu in balbezit. Klar passt de bal zonder na te denken. Gaţu bereikt de bal nog maar net als eerste. Rusev verovert de bal door een tackle van achteren. Rusev draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
de Hollanda is nu in balbezit. de Hollanda geeft een lange en hoge pass. Leijh geeft een hoge lob. Toksözlü springt en kopt de bal. Negrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:1

20e minuut.
Filocomo kopt de bal weg. Perfecto probeert de bal met de borst te controleren. Rusev begaat een overtreding. Rusev krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sida is nu in balbezit. Ţicleanu onderschept slim de pass. Ţicleanu passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Toksözlü de bal. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

28e minuut.
Stratulat passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Leijh met een snelle inworp. Siva geeft een lange en hoge pass. Anderton springt en kopt de bal. Negrete bokst de bal weg. Paal! Toksözlü rent richting de bal. Toksözlü schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:2

31e minuut.
Gaţu onderschept slim de pass. Gaţu geeft een lange en hoge pass. Filocomo kopt de bal weg. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Gaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Bätzel onderschept slim de pass. Bätzel geeft een lange en hoge pass. Anderton rent richting de bal. Anderton schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:3

40e minuut.
Bätzel bereikt de bal nog maar net als eerste. Bätzel probeert naar een medespeler te passen. Toksözlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Toksözlü haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Usi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:4

42e minuut.
Leijh bereikt de bal nog maar net als eerste. Bätzel rent richting de bal. Anderton rent richting de bal. Anderton draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Toksözlü de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:5

44e minuut.
Leijh geeft een hoge lob. Usi probeert de bal met de borst te controleren. Anderton is nu in balbezit. Anderton draait met de bal, schiet en ... Negrete maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 60%, Salentina F.C. 40%.
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 0:6

46e minuut.
Paan komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Zabaleta geeft de bal voor. Gucik probeert de bal aan de voet te houden. Rusev rent richting de bal. Rusev schiet op doel. Gaszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 1:6

51e minuut.
Tombak geeft een lange en hoge pass. Rusev bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Perfecto ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Perfecto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Rusev moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Rusev kan niet meer verder spelen. Predojević komt het veld opgelopen. Tombak zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Gaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
de Hollanda onderschept slim de pass. de Hollanda geeft de bal voor. Klar is nu in balbezit. Klar passt de bal met de wreef. Predojević bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Inworp. Ţicleanu met een snelle inworp. Leijh speelt de bal door. Paan is nu in balbezit. Paan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
De Liguori probeert naar een medespeler te passen. Gaţu met een sublieme pass. Siva rent richting de bal. Siva geeft een lange en hoge pass. Anderton springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 1:7

64e minuut.
De Liguori passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Klar de bal. Ţicleanu maakt een afschuwelijke overtreding. Ţicleanu krijgt een gele kaart. Klar is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Sida met een snel genomen vrije trap. Klar springt en kopt de bal. Gaszyński bokst de bal weg. Predojević is nu in balbezit. Predojević haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 2:7

66e minuut.
Klar is nu in balbezit. Klar passt de bal met de wreef. Daar is Predojević, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević schiet op doel. Gaszyński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 3:7

67e minuut.
Bätzel probeert naar een medespeler te passen. Siva rent richting de bal. Siva geeft een hoge lob. Paan is nu in balbezit. Paan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 3:8

70e minuut.
Sida controleert de bal met de borst. Ţicleanu is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sida. Ţicleanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ţicleanu kan niet meer verder spelen. Appello komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Gaszyński probeert naar een medespeler te passen. Siva kopt de bal weg. Paan is nu in balbezit. Paan schiet op doel. Negrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 3:9

76e minuut.
Anderton speelt de bal door. Siva is nu in balbezit. Siva probeert naar een medespeler te passen. Paan is nu in balbezit. Paan haalt uit met een fantastische trap. Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Leijh passt de bal in één keer door. Klar rent richting de bal. Klar met een sublieme pass. Predojević is nu in balbezit. Predojević schiet op doel. Gaszyński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
De Liguori speelt de bal door. Gucik is nu in balbezit. Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Predojević schiet op doel. Gaszyński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

86e minuut.
de Hollanda geeft een lange en hoge pass. Predojević kopt de bal weg. Gucik is nu in balbezit. Tombak onderschept slim de pass. Tombak schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Zabaleta probeert naar een medespeler te passen. Filocomo met een sublieme pass. Predojević rent richting de bal. Predojević schiet op doel. Gaszyński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 4:9

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 48%, Salentina F.C. 52%.
Dinamo Portazza - Salentina F.C. 4:9