Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dinamo Portazza Caminata
3punte Tactiek pig_av
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
60 gemiddelde waardering 64.6
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
formidabel Verdedigen uitmuntend


4e minuut.
Acerbis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Grala de bal. De Liguori bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala verovert de bal door een tackle van achteren. Grala schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Caminata 0:1

7e minuut.
Chlebisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Predojević is nu in balbezit. Chlebisz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Predojević raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Predojević neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

11e minuut.
Grala rent richting de bal. Acerbis is nu in balbezit. Acerbis passt de bal in één keer door. Grala rent richting de bal. Grala haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Caminata 0:2

24e minuut.
Sida is nu in balbezit. Sida passt de bal met de wreef. Predojević rent richting de bal. Predojević haalt uit met een fantastische trap. Gulinelli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Caminata 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 53%, Caminata 47%.
Dinamo Portazza - Caminata 1:2

53e minuut.
De Liguori is nu in balbezit. De Liguori geeft een lange en hoge pass. Daar is Chlebisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Predojević verovert de bal door een tackle van achteren. Predojević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Marciello kopt de bal weg. Daar is Usi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Are verovert de bal door een tackle van achteren. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ... Antinucci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Caminata 1:3

62e minuut.
Grala kopt de bal weg. Are bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Liguori. De Liguori krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Inworp. Guša met een snelle inworp. Daar is Sida, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sida geeft de bal voor. Predojević maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal raakt de paal. Klar rent richting de bal. Klar draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Caminata 2:3

69e minuut.
Predojević is nu in balbezit. Predojević passt de bal in één keer door. Klar is nu in balbezit. Klar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dinamo Portazza - Caminata 3:3

82e minuut.
Acerbis rent richting de bal. Acerbis geeft de bal voor. Klungelig pakt Usi de bal. Grala bereikt de bal nog maar net als eerste. Grala draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Dinamo Portazza - Caminata 3:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dinamo Portazza 52%, Caminata 48%.
Dinamo Portazza - Caminata 3:4