Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:37
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Dolomiten Park
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 32230
Elfi delle Dolomiti vinceremoiltricolor
Bondon 532 NEW Tactiek NAZIONALE523
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
9 Buitenspel 5
64.1 gemiddelde waardering 69.2
very good Schieten outstanding
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen outstanding


3e minuut.
Hernádi kopt de bal weg. Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəsulzadə begaat een overtreding. Rəsulzadə krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Yuste met een snelle inworp. Dekker met een sublieme pass. Yuste is nu in balbezit. Yuste geeft een lange en hoge pass. Kobliha springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Dekker kopt de bal weg. Daar is Antonescu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzębowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dedyński verovert de bal door een tackle van achteren. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. Azmaner bokst de bal weg.

14e minuut.
Boussard bereikt de bal nog maar net als eerste. Boussard passt de bal in één keer door. Hernádi is nu in balbezit. Hernádi geeft een hoge lob. Brügger springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Boussard passt de bal met de wreef. Hernádi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi geeft de bal voor. Brügger springt en kopt de bal. Daar is Jarzębowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Azmaner bokst de bal weg.

29e minuut.
Boussard geeft een lange en hoge pass. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Antonescu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Antonescu krijgt een gele kaart. Dedyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Brügger legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - vinceremoiltricolor 0:1

30e minuut.
Yuste bereikt de bal nog maar net als eerste. Yuste passt de bal met de wreef. Daar is Gaudio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Azmaner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Belim probeert naar een medespeler te passen. Kobliha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Casaccia. Casaccia krijgt een gele kaart. Kobliha is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Dekker komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Musialik rent richting de bal. Dedyński onderschept slim de pass. Hernádi geeft een hoge lob. Brügger is nu in balbezit. Brügger haalt uit met een fantastische trap. Azmaner bokst de bal weg.

35e minuut.
Belim controleert de bal met de borst. Belim geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Yuste met een snelle inworp. Dekker geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Hernádi geeft een hoge lob. Dedyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger is nu in balbezit. Jarzębowski verovert de bal door een tackle van achteren. Dedyński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 61%, vinceremoiltricolor 39%.
Elfi delle Dolomiti - vinceremoiltricolor 0:1

47e minuut.
Yuste raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Sperlecchi komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hernádi passt de bal in één keer door. Romaniello is nu in balbezit. Romaniello passt de bal met de wreef. Brügger rent richting de bal. Brügger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Daar is Boussard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boussard geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Antonescu de bal. Dedyński rent richting de bal. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Dekker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trzeciakiewicz rent richting de bal. Dekker verovert de bal door een tackle van achteren. Dekker geeft een lange en hoge pass. Kobliha maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Hernádi heeft problemen om de bal te vangen. Musialik bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernádi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Hernádi krijgt een gele kaart. Musialik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cetlawa komt het veld opgelopen.

66e minuut.
Dekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Dekker passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Sperlecchi de bal. Sperlecchi geeft een lange en hoge pass. Kobliha springt en kopt de bal. Paal!

70e minuut.
Dedyński rent richting de bal. Dedyński passt de bal zonder na te denken. Brügger bereikt de bal nog maar net als eerste. Brügger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elfi delle Dolomiti - vinceremoiltricolor 0:2

72e minuut.
Casaccia rent richting de bal. Kobliha onderschept slim de pass. Romaniello is nu in balbezit. Kobliha verovert de bal door een tackle van achteren. Kobliha schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Trzeciakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trzeciakiewicz probeert naar een medespeler te passen. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Musialik onderschept slim de pass. Savin bereikt de bal nog maar net als eerste. Savin geeft een hoge lob. Dedyński is nu in balbezit. Dedyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə passt de bal met de wreef. Sperlecchi is nu in balbezit. Sperlecchi met een sublieme pass. Kobliha is nu in balbezit. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kobliha bereikt de bal nog maar net als eerste. Kobliha haalt uit met een fantastische trap. Dean verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elfi delle Dolomiti 54%, vinceremoiltricolor 46%.
Elfi delle Dolomiti - vinceremoiltricolor 0:2