Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-19 18:36
  • Competitiewedstrijd: Serie C.09
  • Stadion: Filadelfia
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 31526
Utah Gymnastics Naples
555-4312 Tactiek WC Champion def2
36% Balbezit 64%
80% Spel op eigen helft 20%
0 Doelpogingen 45
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
38.1 gemiddelde waardering 63.9
adequate Schieten incredible
adequate Passen incredible
adequate Verdedigen very good


2e minuut.
Casacuberta passt de bal in één keer door. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca geeft een lange en hoge pass. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Fuertes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
Vólent passt de bal in één keer door. Arricca met een sublieme pass. Mlejnek is nu in balbezit. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:1

10e minuut.
Vólent kopt de bal weg. Quang Tú heeft problemen om de bal te vangen. Kloss begaat een overtreding. Kloss krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Ledig passt de bal met de wreef. Vólent rent richting de bal. Vólent geeft een hoge lob. Quang Tú krijgt zijn hoofd ertegen. Fuertes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:2

18e minuut.
Ledig speelt de bal door. Daar is Arricca, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arricca zal de hoekschop nemen. Mlejnek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuertes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Ledig probeert naar een medespeler te passen. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft de bal voor. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Fuertes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Arricca is nu in balbezit. Arricca speelt de bal door. Ledig geeft een hoge lob. Mlejnek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuertes werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:3

23e minuut.
Arricca met een sublieme pass. Ledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledig speelt de bal door. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Vólent geeft een hoge lob. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca passt de bal zonder na te denken. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales heeft problemen om de bal te vangen. Piroddi bereikt de bal nog maar net als eerste. Canales verovert de bal door een tackle van achteren. Canales passt de bal zonder na te denken. Fuertes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:4

29e minuut.
Arricca verovert de bal door een tackle van achteren. Arricca geeft de bal voor. Klungelig pakt Piroddi de bal. Quang Tú rent richting de bal. Quang Tú schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Ledig met een sublieme pass. Daar is Vólent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vólent speelt de bal door. Quang Tú is nu in balbezit. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:5

36e minuut.
Casacuberta met een sublieme pass. Ledig probeert de bal aan de voet te houden. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft een lange en hoge pass. Mlejnek springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:6

39e minuut.
Casacuberta kopt de bal weg. Ledig met een sublieme pass. Arricca is nu in balbezit. Arricca geeft een lange en hoge pass. Quang Tú krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

43e minuut.
Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Santiago de bal. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 83%, Gymnastics Naples 17%.
Utah - Gymnastics Naples 0:6

47e minuut.
Ledig met een sublieme pass. Arricca rent richting de bal. Arricca probeert naar een medespeler te passen. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel. Fuertes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kloss rent richting de bal. Kloss geeft een lange en hoge pass. Vólent kopt de bal weg. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú draait met de bal, schiet en ... Fuertes bokst de bal weg. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mamagakis heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arricca zal de hoekschop nemen. Mlejnek springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Fuertes trapt de bal weg. Vólent kopt de bal weg. Quang Tú bereikt de bal nog maar net als eerste. Quang Tú haalt uit met een fantastische trap. Fuertes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:7

50e minuut.
Marín komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Feulner raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ambrozik komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Vólent geeft een lange en hoge pass. Mlejnek kopt de bal weg. Marín is nu in balbezit. Marín draait met de bal, schiet en ... Fuertes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:8

54e minuut.
Ledig passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Arricca de bal. Arricca geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Kloss de bal. Mlejnek bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuertes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mlejnek rent richting de bal. Mlejnek haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Ledig is nu in balbezit. Met opzet legt Gramsci zijn tegenspeler op de grond. Ledig raakt geblesseerd tijdens het duel. Ledig zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Arricca rent richting de bal. Arricca geeft de bal voor. Marín springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:9

58e minuut.
Vólent speelt de bal door. Mlejnek heeft problemen om de bal te vangen. Mlejnek geeft een lange en hoge pass. Marín kan de bal niet met de borst controleren. Marín schiet op doel. Fuertes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Canales heeft problemen om de bal te vangen. Dubuś rent richting de bal. Vólent verovert de bal door een tackle van achteren. Vólent geeft de bal voor. Marín krijgt zijn hoofd ertegen. Fuertes bokst de bal weg. Marín is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gubán komt het veld opgelopen. Gubán neemt de hoekschop. Marín springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Ledig passt de bal met de wreef. Arricca speelt de bal door. Mlejnek is nu in balbezit. Mlejnek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Formiga speelt de bal door. Daar is Mamagakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arricca onderschept slim de pass. Arricca geeft een hoge lob. Mlejnek maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuertes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gubán zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ledig geeft een hoge lob. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap. Fuertes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Santiago passt de bal in één keer door. Chiaini bereikt de bal nog maar net als eerste. Formiga maakt een afschuwelijke overtreding. Formiga krijgt een gele kaart. Chiaini is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Strámsky komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Ambrozik rent richting de bal. Ambrozik geeft een hoge lob. Gubán rent richting de bal. Gubán geeft een lange en hoge pass. Strámsky maakt een snoekduik en kopt de bal. Fuertes kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Ledig bereikt de bal nog maar net als eerste. Ledig speelt de bal door. Arricca geeft een hoge lob. Strámsky springt en kopt de bal. Fuertes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:10

77e minuut.
Fuertes trapt de bal weg. Casacuberta kopt de bal weg. Marín is nu in balbezit. Marín draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:11

80e minuut.
Ledig speelt de bal door. Arricca bereikt de bal nog maar net als eerste. Arricca probeert naar een medespeler te passen. Strámsky is nu in balbezit. Strámsky schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:12

82e minuut.
Casacuberta passt de bal zonder na te denken. Arricca is nu in balbezit. Arricca speelt de bal door. Strámsky is nu in balbezit. Strámsky schiet op doel. Fuertes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Ledig speelt de bal door. Klungelig pakt Marín de bal. Strámsky rent richting de bal. Marín is nu in balbezit. Marín haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Strámsky rent richting de bal. Strámsky geeft een hoge lob. Marín is nu in balbezit. Marín schiet op doel. Fuertes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:13

90e minuut.
Gubán rent richting de bal. Gubán heeft problemen om de bal te vangen. Gubán probeert naar een medespeler te passen. Marín rent richting de bal. Marín schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Utah - Gymnastics Naples 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Utah 78%, Gymnastics Naples 22%.
Utah - Gymnastics Naples 0:14