Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-05 18:47
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: The KaneDome
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 64992
SC Froosim D.K.F.C.
2022_Hulde Tactiek 5DEF2ATTWING
56% Balbezit 44%
25% Spel op eigen helft 75%
26 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 6
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
79.7 gemiddelde waardering 62.6
wonderbaarlijk Schieten zeer goed
wonderbaarlijk Passen uitstekend
wonderbaarlijk Verdedigen uitmuntend


2e minuut.
Barda onderschept slim de pass. Barda probeert naar een medespeler te passen. Davidovici met een sublieme pass. Bogarde is nu in balbezit. Bogarde haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
van Linge rent richting de bal. Šolak rent richting de bal. Recoba is nu in balbezit. Recoba schiet op doel. De Lalla werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - D.K.F.C. 0:1

11e minuut.
Lobato is nu in balbezit. Lobato geeft een lange en hoge pass. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SC Froosim - D.K.F.C. 1:1

19e minuut.
Badalo geeft een hoge lob. Kożusznik kopt de bal weg. Nadal Martorell is nu in balbezit. Nadal Martorell geeft de bal voor. Kożusznik springt en kopt de bal. Jozefzoon bokst de bal weg.

21e minuut.
Badalo passt de bal in één keer door. Nadal Martorell bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadal Martorell speelt de bal door. Gerondino is nu in balbezit. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Klungelig pakt Ruiz García de bal. Kożusznik rent richting de bal. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - D.K.F.C. 2:1

24e minuut.
Lobato is nu in balbezit. Lobato passt de bal in één keer door. Goossens met een sublieme pass. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Hrabina geeft een lange en hoge pass. Bogarde rent richting de bal. Bogarde geeft een hoge lob. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Nadal Martorell geeft een hoge lob. Gerondino kopt de bal weg. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Ruiz García met de inworp. Lobato speelt de bal door. Bogarde rent richting de bal. Bogarde geeft de bal voor. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Goossens geeft de bal voor. Kożusznik heeft problemen om de bal te vangen. Ruiz García legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Kożusznik is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Gerondino neemt de penalty, wat een uithaal! Jozefzoon bokst de bal weg.

44e minuut.
İbrahimov is nu in balbezit. Hrabina rent richting de bal. Hrabina met een sublieme pass. Daar is Bogarde, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogarde geeft een lange en hoge pass. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Bogarde geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Barda met een sublieme pass. Gerondino bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerondino haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon bokst de bal weg. Davidovici heeft problemen om de bal te vangen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 30%, D.K.F.C. 70%.
SC Froosim - D.K.F.C. 2:1

56e minuut.
Hrabina rent richting de bal. Recoba onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Goossens. Goossens krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Lobato passt de bal zonder na te denken. Bogarde bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogarde geeft een hoge lob. Kożusznik springt en kopt de bal. Jozefzoon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - D.K.F.C. 3:1

61e minuut.
Inworp. Vascu komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Goossens rent richting de bal. de Kok legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Goossens is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pistrui komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Vascu neemt zijn aanloop. Jozefzoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - D.K.F.C. 4:1

74e minuut.
Coc bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens onderschept slim de pass. Goossens probeert naar een medespeler te passen. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Nadal Martorell neemt de hoekschop. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Davidovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Davidovici passt de bal in één keer door. Barda met een sublieme pass. Recoba is nu in balbezit. Recoba draait met de bal, schiet en ... De Lalla bokst de bal weg.

79e minuut.
Kożusznik is nu in balbezit. Vascu controleert de bal met de borst. Kożusznik bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu rent richting de bal. Vascu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Nadal Martorell speelt de bal door. Goossens bereikt de bal nog maar net als eerste. Goossens met een sublieme pass. Daar is Vascu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vascu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Pistrui kopt de bal weg. Nadal Martorell geeft een lange en hoge pass. Kożusznik maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Bogarde zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Goossens geeft de bal voor. Kożusznik is nu in balbezit. Kożusznik haalt uit met een fantastische trap. Jozefzoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Froosim - D.K.F.C. 5:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Froosim 19%, D.K.F.C. 81%.
SC Froosim - D.K.F.C. 5:1