Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HFC Haarlem Weasels
Frozen 2 Tactiek Proberen 3
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
17 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
8 Buitenspel 3
78.6 gemiddelde waardering 70
incredible Schieten excellent
outstanding Passen formidable
magical Verdedigen brilliant


8e minuut.
de Jonge is nu in balbezit. de Jonge probeert naar een medespeler te passen. Orucoğlu probeert de bal aan de voet te houden. Pahlplatz rent richting de bal. Pahlplatz schiet op doel. Kimmlinger verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Karabulut is nu in balbezit. Karabulut draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Hrenciuc rent richting de bal. Orucoğlu geeft de bal voor. Kąpała kopt de bal weg. Young heeft problemen om de bal te vangen. Young draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Orucoğlu zal de hoekschop nemen. Young springt en kopt de bal. Soares probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Kąpała geeft een hoge lob. Orucoğlu kopt de bal weg. del Toro is nu in balbezit. del Toro geeft een lange en hoge pass. Young springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Orucoğlu kopt de bal weg. del Toro rent richting de bal. del Toro met een sublieme pass. Napieralski rent richting de bal. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Basto passt de bal zonder na te denken. Hrenciuc rent richting de bal. Napieralski onderschept slim de pass. Young is nu in balbezit. Young draait met de bal, schiet en ... Laki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Venczel met een sublieme pass. Pahlplatz is nu in balbezit. Met opzet legt del Toro zijn tegenspeler op de grond. del Toro krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Bruno geeft een hoge lob. Young kopt de bal weg. Basto is nu in balbezit. Basto draait met de bal, schiet en ... Laki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Weasels 1:0

35e minuut.
de Jonge onderschept slim de pass. del Toro onderschept slim de pass. del Toro passt de bal zonder na te denken. Napieralski rent richting de bal. Napieralski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
De Simpelaere verovert de bal door een tackle van achteren. De Simpelaere probeert naar een medespeler te passen. Soares is nu in balbezit. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Basto passt de bal zonder na te denken. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Basto bereikt de bal nog maar net als eerste. Young is nu in balbezit. Young haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 47%, Weasels 53%.
HFC Haarlem - Weasels 1:0

53e minuut.
Soares heeft problemen om de bal te vangen. Hrenciuc is nu in balbezit. Soares probeert naar een medespeler te passen. Pahlplatz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pahlplatz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Soares onderschept slim de pass. Basto verovert de bal door een tackle van achteren. Basto haalt uit met een fantastische trap. Laki probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

57e minuut.
Hrenciuc onderschept slim de pass. de Jonge is nu in balbezit. del Toro onderschept slim de pass. del Toro geeft een lange en hoge pass. Basto maakt een snoekduik en kopt de bal. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. de Jonge rent richting de bal. Napieralski verovert de bal door een tackle van achteren. Napieralski draait met de bal, schiet en ... Laki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Weasels 2:0

65e minuut.
Buitenspel voor Young. Goede buitenspelval van de verdediging. Eijkenbroek komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Hrenciuc is nu in balbezit. Young verovert de bal door een tackle van achteren. Young draait met de bal, schiet en ... Laki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HFC Haarlem - Weasels 3:0

77e minuut.
Montanha speelt de bal door. Karabulut rent richting de bal. Bruno schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Bruno krijgt een gele kaart. Karabulut is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vokurka komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Young is nu in balbezit. Venczel probeert naar een medespeler te passen. del Toro met een sublieme pass. Napieralski bereikt de bal nog maar net als eerste. Napieralski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Karabulut heeft problemen om de bal te vangen. Bruno tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Karabulut raakt geblesseerd tijdens het duel. Kemper zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Karabulut is nu in balbezit. Karabulut schiet op doel. Kimmlinger probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Napieralski heeft problemen om de bal te vangen. Basto is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Hrenciuc ... Strafschop! Hrenciuc krijgt een gele kaart. Basto raakt geblesseerd tijdens het duel. Young kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Laki verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
de Jonge neemt vlug de vrije trap. Eijkenbroek kopt de bal weg. Plugboer geeft de bal voor. Karabulut rent richting de bal. Karabulut draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HFC Haarlem 44%, Weasels 56%.
HFC Haarlem - Weasels 3:0