Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Noad Advendo Combinatie Little Pete
CVU1 Tactiek wingbacks
46% Balbezit 54%
52% Spel op eigen helft 48%
11 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
67.4 gemiddelde waardering 68.2
outstanding Schieten outstanding
formidable Passen formidable
excellent Verdedigen outstanding


2e minuut.
Klungelig pakt Koopman de bal. Switten geeft een hoge lob. Martínez controleert de bal met de borst. Kubala is nu in balbezit. Kubala schiet op doel. Toffoli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap. Paal!

6e minuut.
Koopman passt de bal met de wreef. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny passt de bal zonder na te denken. Zębicki rent richting de bal. Zębicki draait met de bal, schiet en ... Buzinas bokst de bal weg.

11e minuut.
Daar is Hareb, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boeru probeert naar een medespeler te passen. Kuwas met een sublieme pass. Koopman is nu in balbezit. Koopman schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Flankenwolf geeft een lange en hoge pass. Kuwas is nu in balbezit. Kuwas passt de bal met de wreef. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
van Fessem kopt de bal weg. Zębicki is nu in balbezit. Zębicki passt de bal met de wreef. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Podgórny speelt de bal door. Klungelig pakt Koopman de bal. Koopman probeert naar een medespeler te passen. van Fessem rent richting de bal. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Buzinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Vernay trapt de bal weg van het doel. van Eck rent richting de bal. van Eck geeft de bal voor. Kubala krijgt zijn hoofd ertegen. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Podgórny passt de bal met de wreef. Koopman is nu in balbezit. Koopman speelt de bal door. van Fessem is nu in balbezit. van Fessem haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Buzinas trapt de bal weg van het doel. Boeru kopt de bal weg. Zębicki speelt de bal door. Koopman is nu in balbezit. Koopman draait met de bal, schiet en ... Buzinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Kuwas passt de bal met de wreef. Podgórny is nu in balbezit. Podgórny probeert naar een medespeler te passen. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
van Fessem rent richting de bal. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar geeft een hoge lob. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hareb passt de bal zonder na te denken. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Figielski is nu in balbezit. Koopman onderschept slim de pass. Koopman schiet op doel. Buzinas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

36e minuut.
Kuwas passt de bal zonder na te denken. Boeru rent richting de bal. Boeru passt de bal in één keer door. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Little Pete 0:1

39e minuut.
van Eijk rent richting de bal. Podgórny bereikt de bal nog maar net als eerste. Podgórny met een sublieme pass. Koopman bereikt de bal nog maar net als eerste. Koopman haalt uit met een fantastische trap. Buzinas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

44e minuut.
Vernay onderschept slim de pass. Vernay met een sublieme pass. Adelaar probeert naar een medespeler te passen. Keren rent richting de bal. Keren schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 59%, Little Pete 41%.
Noad Advendo Combinatie - Little Pete 0:1

46e minuut.
Engel komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Zębicki speelt de bal door. Podgórny rent richting de bal. Podgórny met een sublieme pass. Koopman is nu in balbezit. Koopman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zębicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

53e minuut.
Podgórny probeert naar een medespeler te passen. Adelaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Hareb onderschept slim de pass. Hareb geeft een hoge lob. Koopman maakt een snoekduik en kopt de bal. Buzinas bokst de bal weg. Vernay is nu in balbezit. Podgórny onderschept slim de pass. Podgórny haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Little Pete 0:2

54e minuut.
Adelaar speelt de bal door. Switten met een sublieme pass. van Eck bereikt de bal nog maar net als eerste. van Eck geeft een hoge lob. Keren springt en kopt de bal. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Engel heeft problemen om de bal te vangen. Engel passt de bal zonder na te denken. Koopman is nu in balbezit. Koopman haalt uit met een fantastische trap. Buzinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Little Pete 0:3

61e minuut.
Kubala passt de bal zonder na te denken. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar probeert naar een medespeler te passen. Keren rent richting de bal. Keren haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Buzinas speelt de bal door. Kubala kopt de bal weg. van Eck is nu in balbezit. van Eck geeft een lange en hoge pass. Keren springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Veltman komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Daar is van Eck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Eck met een sublieme pass. Adelaar is nu in balbezit. Adelaar geeft een lange en hoge pass. Kubala springt en kopt de bal. Toffoli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Charlot kopt de bal weg. Adelaar rent richting de bal. van Fessem maakt een afschuwelijke overtreding. van Fessem krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Veltman geeft een lange en hoge pass. van Fessem rent richting de bal. Koopman rent richting de bal. Koopman haalt uit met een fantastische trap. Buzinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Noad Advendo Combinatie - Little Pete 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Noad Advendo Combinatie 44%, Little Pete 56%.
Noad Advendo Combinatie - Little Pete 0:4