Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-26 18:46
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: De Brink
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 75000
VV Ermelo HFC Haarlem
523 2022 F Tactiek Magical
60% Balbezit 40%
39% Spel op eigen helft 61%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 2
4 Buitenspel 8
74.8 gemiddelde waardering 74.5
incredible Schieten formidable
outstanding Passen formidable
brilliant Verdedigen brilliant


7e minuut.
De Simpelaere is nu in balbezit. Kopyto met een sublieme pass. Orucoğlu speelt de bal door. Young bereikt de bal nog maar net als eerste. Young haalt uit met een fantastische trap. Manzzi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Jarek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manzzi probeert naar een medespeler te passen. Szczodrowski is nu in balbezit. Pena verovert de bal door een tackle van achteren. Pena geeft de bal voor. Manzzi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Silverinha geeft de bal voor. Cisowski rent richting de bal. Young is nu in balbezit. Young schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - HFC Haarlem 0:1

18e minuut.
Solomon met een sublieme pass. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. De Simpelaere begaat een overtreding. Kuffner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kuffner wilt de vrije trap nemen. Jelínek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Balkenhol met een sublieme pass. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kopyto onderschept slim de pass. Inworp. Charłampowicz met de inworp. Solomon geeft de bal voor. Szczodrowski springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz passt de bal in één keer door. Szczodrowski rent richting de bal. Szczodrowski haalt uit met een fantastische trap. Jelínek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
VV Ermelo - HFC Haarlem 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 44%, HFC Haarlem 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
VV Ermelo - HFC Haarlem 1:1

46e minuut.
Bronkowski komt het veld opgelopen. Basto komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Untersee geeft de bal voor. Kuffner rent richting de bal. Kopyto tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kopyto krijgt een gele kaart. Kuffner raakt geblesseerd tijdens het duel. Kuffner komt bij de bal en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Silverinha met de inworp. Pitvořil rent richting de bal. Pitvořil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Basto de bal. Basto schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Silverinha verovert de bal door een tackle van achteren. Charłampowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ... Jelínek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Solomon met een sublieme pass. Charłampowicz rent richting de bal. Met opzet legt Silverinha zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Silverinha moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Silverinha schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Charłampowicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Charłampowicz met een snel genomen vrije trap. Kuffner springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Orucoğlu passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Pitvořil de bal. Pitvořil passt de bal zonder na te denken. Basto rent richting de bal. Basto haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Untersee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz passt de bal in één keer door. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ... Jelínek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

64e minuut.
Gruisen is nu in balbezit. Gruisen geeft een hoge lob. Bronkowski is nu in balbezit. Bronkowski haalt uit met een fantastische trap. Jelínek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - HFC Haarlem 2:1

64e minuut.
Kuffner rent richting de bal. Kuffner passt de bal in één keer door. Charłampowicz rent richting de bal. Charłampowicz geeft een hoge lob. Kuffner krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Charłampowicz passt de bal met de wreef. Kuffner bereikt de bal nog maar net als eerste. Kopyto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Kopyto naar de kleedkamers voor een vroege douche. Kuffner is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Solomon wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - HFC Haarlem 3:1

70e minuut.
Inworp. Sivrice komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Solomon passt de bal in één keer door. Gruisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gruisen passt de bal met de wreef. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Jarek geeft een hoge lob. Charłampowicz kopt de bal weg. Klungelig pakt De Simpelaere de bal. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner schiet op doel. Jelínek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz passt de bal zonder na te denken. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. Jelínek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
VV Ermelo - HFC Haarlem 4:1

79e minuut.
Balkenhol probeert naar een medespeler te passen. Charłampowicz is nu in balbezit. Charłampowicz passt de bal in één keer door. Kuffner rent richting de bal. Kuffner haalt uit met een fantastische trap. Jelínek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Jelínek met een harde bal richting middenveld. Pitvořil kan de bal niet met de borst controleren. Charłampowicz met een sublieme pass. Kuffner is nu in balbezit. Kuffner draait met de bal, schiet en ... Jelínek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

83e minuut.
Solomon rent richting de bal. Solomon met een sublieme pass. Charłampowicz probeert naar een medespeler te passen. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Untersee zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. del Toro probeert naar een medespeler te passen. Gruisen met een sublieme pass. Kuffner rent richting de bal. Kuffner draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VV Ermelo 35%, HFC Haarlem 65%.
VV Ermelo - HFC Haarlem 4:1