Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-05-22 18:46
  • Competitiewedstrijd: Eredivisie
  • Stadion: Hulde Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 19239
Hulde D.K.F.C.
FINALE Tactiek 5DEF2ATTWING
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
68 gemiddelde waardering 64.7
outstanding Schieten very good
formidable Passen excellent
outstanding Verdedigen formidable


6e minuut.
Daar is Butrym, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. de Kok tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Butrym is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kozalak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Cerny maakt een snoekduik en kopt de bal. Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Igelmayer met een sublieme pass. Meeuwis geeft een lange en hoge pass. Kurz rent richting de bal. Cerny verovert de bal door een tackle van achteren. Cerny haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Cerny stond buitenspel. Davidovici maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Igelmayer is nu in balbezit. van Linge onderschept slim de pass. van Linge haalt uit met een fantastische trap. Lira kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Kurz speelt de bal door. Monacu heeft problemen om de bal te vangen. Monacu met een sublieme pass. van Linge rent richting de bal. van Linge schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Monacu met een sublieme pass. Karaszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Igelmayer. Igelmayer krijgt een gele kaart. Karaszewski raakt geblesseerd tijdens het duel. Coc komt bij de bal en schiet. Lira bokst de bal weg.

30e minuut.
Vervaet is nu in balbezit. Vervaet passt de bal zonder na te denken. Cerny bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerny schiet op doel. Jozefzoon probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Balewski passt de bal in één keer door. Monacu is nu in balbezit. Monacu passt de bal met de wreef. van Linge rent richting de bal. van Linge draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Kozalak is nu in balbezit. Kozalak speelt de bal door. Vervaet bereikt de bal nog maar net als eerste. Vervaet geeft een hoge lob. Cerny springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Númason passt de bal in één keer door. Daar is Coc, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Coc passt de bal met de wreef. van Linge is nu in balbezit. van Linge schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
van Linge is nu in balbezit. Númason bereikt de bal nog maar net als eerste. de Wit verovert de bal door een tackle van achteren. van Linge is nu in balbezit. van Linge geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 52%, D.K.F.C. 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hulde - D.K.F.C. 0:0

50e minuut.
Kozalak met een sublieme pass. de Wit is nu in balbezit. de Wit geeft een lange en hoge pass. Butrym springt en kopt de bal. Jozefzoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 1:0

64e minuut.
Daar is Igelmayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igelmayer passt de bal in één keer door. van Doorn controleert de bal met de borst. Karaszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Karaszewski haalt uit met een fantastische trap. Lira verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Daar is Petrač, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Petrač passt de bal zonder na te denken. Vervaet met een sublieme pass. Cerny is nu in balbezit. Cerny draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Monacu is nu in balbezit. de Leeuw begaat een overtreding. Monacu raakt geblesseerd tijdens het duel. Bosselaar komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Vervaet passt de bal zonder na te denken. Kozalak met een sublieme pass. Butrym bereikt de bal nog maar net als eerste. Butrym draait met de bal, schiet en ... Jozefzoon maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hulde - D.K.F.C. 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hulde 50%, D.K.F.C. 50%.
Hulde - D.K.F.C. 2:0