Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
superboeren FC RIJNDIJK II
nieuw Tactiek FCR343
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
8 Doelpogingen 34
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
54.9 gemiddelde waardering 69.9
excellent Schieten brilliant
good Passen excellent
formidable Verdedigen formidable


5e minuut.
Kniaź passt de bal met de wreef. Honceriu verovert de bal door een tackle van achteren. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan schiet op doel. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 0:1

8e minuut.
Inguilla geeft een lange en hoge pass. Kniaź kopt de bal weg. Cheng-Sin met een sublieme pass. Ağadan rent richting de bal. Ağadan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

14e minuut.
Zhihe probeert naar een medespeler te passen. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru passt de bal in één keer door. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Koutný maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Manjón rent richting de bal. Manjón met een sublieme pass. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru schiet op doel. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Răileanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Manjón onderschept slim de pass. Manjón probeert naar een medespeler te passen. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superboeren - FC RIJNDIJK II 1:1

19e minuut.
Parduh probeert naar een medespeler te passen. Cheng-Sin heeft problemen om de bal te vangen. Cheng-Sin passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Kniaź de bal. Kniaź schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Inguilla rent richting de bal. Ołówek onderschept slim de pass. Ołówek passt de bal in één keer door. Simons geeft de bal voor. Grăbaru krijgt zijn hoofd ertegen. Durán kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Manjón is nu in balbezit. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Manjón rent richting de bal. Manjón haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 2:1

31e minuut.
Koutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Inguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Inguilla speelt de bal door. Ağadan rent richting de bal. Ağadan schiet op doel. Florenciañez bokst de bal weg. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
superboeren - FC RIJNDIJK II 2:2

32e minuut.
Sasson geeft de bal voor. Simons rent richting de bal. Simons geeft een hoge lob. Grăbaru is nu in balbezit. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Durán trapt de bal weg van het doel. Vrsaljko speelt de bal door. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Zhihe met een sublieme pass. Manjón probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Cheng-Sin de bal. Folc is nu in balbezit. Folc schiet op doel. Florenciañez bokst de bal weg. Klungelig pakt Rogan de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Parduh neemt de hoekschop. Kniaź speelt de bal door. Folc rent richting de bal. Folc draait met de bal, schiet en ... Florenciañez maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 2:3

35e minuut.
Daar is Manjón, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Manjón passt de bal zonder na te denken. Grăbaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap. Dobor probeert de bal aan de voet te houden. Durán verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Cheng-Sin probeert de bal met de borst te controleren. Cheng-Sin met een sublieme pass. Parduh met een sublieme pass. Ağadan is nu in balbezit. Ağadan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Kniaź speelt de bal door. Folc is nu in balbezit. Ołówek legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ołówek krijgt een gele kaart. Folc raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Folc neemt zijn aanloop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Florenciañez probeert wanhopig de bal te grijpen. Folc is nu in balbezit. Folc schiet op doel. Florenciañez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 67%, FC RIJNDIJK II 33%.
superboeren - FC RIJNDIJK II 2:3

47e minuut.
Koutný bereikt de bal nog maar net als eerste. Vrsaljko onderschept slim de pass. Vrsaljko geeft een lange en hoge pass. Folc rent richting de bal. Folc haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Parduh geeft een hoge lob. Folc krijgt zijn hoofd ertegen. Honceriu probeert de bal met de borst te controleren. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 2:4

50e minuut.
Manjón speelt de bal door. Daar is Inguilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inguilla met een sublieme pass. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Răileanu verovert de bal door een tackle van achteren. Răileanu met een sublieme pass. Kniaź is nu in balbezit. Klungelig pakt Kniaź de bal. Kniaź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 2:5

64e minuut.
Daar is Grăbaru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rabczewski is nu in balbezit. Grăbaru verovert de bal door een tackle van achteren. Grăbaru haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 3:5

67e minuut.
Cheng-Sin is nu in balbezit. Cheng-Sin probeert naar een medespeler te passen. Ağadan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağadan haalt uit met een fantastische trap. Rogan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Florenciañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal! Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 3:6

69e minuut.
Kniaź rent richting de bal. Vrsaljko is nu in balbezit. Vrsaljko speelt de bal door. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Ağadan met een sublieme pass. Parduh geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Daar is Dobor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Grăbaru is nu in balbezit. Dobor begaat een overtreding. Dobor krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Răileanu onderschept slim de pass. Răileanu geeft een lange en hoge pass. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź schiet op doel. Florenciañez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Cheng-Sin onderschept slim de pass. Cheng-Sin speelt de bal door. Kniaź rent richting de bal. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Florenciañez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

83e minuut.
Inguilla verovert de bal door een tackle van achteren. Inguilla probeert naar een medespeler te passen. Ağadan rent richting de bal. Ağadan heeft problemen om de bal te vangen. Ağadan draait met de bal, schiet en ... Florenciañez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 3:7

90e minuut.
Sasson controleert de bal met de borst. Vrsaljko onderschept slim de pass. Vrsaljko passt de bal met de wreef. Ağadan is nu in balbezit. Folc is nu in balbezit. Florenciañez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ağadan rent richting de bal. Ağadan haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
superboeren - FC RIJNDIJK II 3:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: superboeren 62%, FC RIJNDIJK II 38%.
superboeren - FC RIJNDIJK II 3:8