Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Geuzenboys magical team
mijn Tactiek beker2
53% Balbezit 47%
37% Spel op eigen helft 63%
20 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 1
66.4 gemiddelde waardering 56.8
formidable Schieten adequate
formidable Passen very good
excellent Verdedigen outstanding


3e minuut.
Patlar bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Vavilov zijn tegenspeler op de grond. Vavilov krijgt een gele kaart. Annala wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Dixon neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!

7e minuut.
Annala met een sublieme pass. Weißbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Dixon verovert de bal door een tackle van achteren. Dixon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Geuzenboys - magical team 1:0

13e minuut.
van Loo probeert de bal met de borst te controleren. van Loo passt de bal zonder na te denken. Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala passt de bal zonder na te denken. Braafheid met een sublieme pass.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Dixon kopt de bal weg. Klungelig pakt Blanca de bal. Annala tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Annala krijgt een gele kaart. Blanca moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Blanca kan niet meer verder spelen. Panaite komt het veld opgelopen.

21e minuut.
Annala heeft problemen om de bal te vangen. de Oliveira Barros onderschept slim de pass. Abels onderschept slim de pass. Abels geeft de bal voor. Dixon krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kljajić met een harde bal richting middenveld. Abels kopt de bal weg. Panaite is nu in balbezit. Annala verovert de bal door een tackle van achteren. Annala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
van Loo geeft de bal voor. Klungelig pakt Dixon de bal. van Breda Kolff is nu in balbezit. Dixon onderschept slim de pass. Dixon haalt uit met een fantastische trap. Kljajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Abels kopt de bal weg. van Loo is nu in balbezit. Met opzet legt Panaite zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Panaite naar de kleedkamers voor een vroege douche.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geuzenboys 34%, magical team 66%.
Geuzenboys - magical team 1:0

63e minuut.
Duivenvoorde onderschept slim de pass. Abels rent richting de bal. van Loo speelt de bal door. Braafheid geeft de bal voor. Dixon maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Annala kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert MacLugash de bal onder controle te krijgen. Dixon is nu in balbezit. Dixon draait met de bal, schiet en ... Kljajić probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Geuzenboys - magical team 2:0

69e minuut.
Duivenvoorde passt de bal in één keer door. van Loo rent richting de bal. van Loo speelt de bal door. Braafheid is nu in balbezit. Braafheid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
de Oliveira Barros kopt de bal weg. Klungelig pakt van Loo de bal. van Loo met een sublieme pass. Annala bereikt de bal nog maar net als eerste. Annala draait met de bal, schiet en ... Kljajić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Kurzaj passt de bal met de wreef. van Loo is nu in balbezit. van Loo met een sublieme pass. Annala rent richting de bal. Annala draait met de bal, schiet en ... Kljajić kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van Loo met een snelle inworp. Abels geeft een lange en hoge pass. Annala krijgt zijn hoofd ertegen. Kljajić werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Geuzenboys - magical team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Geuzenboys 39%, magical team 61%.
Geuzenboys - magical team 3:0