Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
azandy SC Tolhuijs
att13 Tactiek T1_obv451
50% Balbezit 50%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55.5 gemiddelde waardering 50.8
very good Schieten good
very good Passen good
solid Verdedigen excellent


17e minuut.
Vámosi kopt de bal weg. Daar is Mols, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Nigbur probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
azandy - SC Tolhuijs 1:0

26e minuut.
Klungelig pakt Polakiewicz de bal. Polakiewicz met een sublieme pass. Naves is nu in balbezit. Naves haalt uit met een fantastische trap. Van de Ven werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
azandy - SC Tolhuijs 1:1

30e minuut.
Ponzinibbi geeft een hoge lob. Vámosi kopt de bal weg. Młynek controleert de bal met de borst. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Nigbur kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Stříbrný raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. van der Tol komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 55%, SC Tolhuijs 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azandy - SC Tolhuijs 1:1

50e minuut.
Daar is Illyés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mols bereikt de bal nog maar net als eerste. Illyés onderschept slim de pass. Illyés schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Geladaris verovert de bal door een tackle van achteren. Geladaris speelt de bal door. Vámosi met een sublieme pass. Klungelig pakt Illyés de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Ponzinibbi is nu in balbezit. Ponzinibbi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Estévès de bal. Naves rent richting de bal. Naves haalt uit met een fantastische trap. Van de Ven kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Cassano geeft een hoge lob. Vámosi rent richting de bal. Młynek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Młynek krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Pederzoli geeft een hoge lob. Geladaris rent richting de bal. Geladaris speelt de bal door. Daar is Illyés, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Illyés haalt uit met een fantastische trap. Paal!

66e minuut.
Laseroms kopt de bal weg. Judele speelt de bal door. Vámosi heeft problemen om de bal te vangen. Illyés rent richting de bal. Illyés haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Geladaris onderschept slim de pass. Geladaris geeft de bal voor. Midas rent richting de bal. Midas draait met de bal, schiet en ... Nigbur werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: azandy 44%, SC Tolhuijs 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
azandy - SC Tolhuijs 1:1