Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
magical team Quickies
beker2 Tactiek GERT10
46% Balbezit 54%
47% Spel op eigen helft 53%
13 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.9 gemiddelde waardering 53.5
uitstekend Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Inworp. Vavilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Blanca geeft een hoge lob. Hunlu maakt een snoekduik en kopt de bal. Palik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magical team - Quickies 1:0

7e minuut.
Moniz verovert de bal door een tackle van achteren. Moniz passt de bal zonder na te denken. Pernas Tortas met een sublieme pass. Opdam rent richting de bal. Opdam draait met de bal, schiet en ... Kljajić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Zeegelaar passt de bal zonder na te denken. Opdam bereikt de bal nog maar net als eerste. Opdam passt de bal in één keer door. van Beek rent richting de bal. van Beek draait met de bal, schiet en ... Kljajić bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

13e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kljajić trapt de bal weg van het doel. Hunlu kopt de bal weg. Aguiar rent richting de bal. Aguiar haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Gleenewinkel heeft problemen om de bal te vangen. Hunlu rent richting de bal. Gleenewinkel begaat een overtreding. Gleenewinkel krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Karelse legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hunlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Hunlu neemt zijn aanloop. Palik probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
magical team - Quickies 2:0

22e minuut.
Vavilov is nu in balbezit. Vavilov passt de bal met de wreef. Blanca bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanca geeft een hoge lob. Hunlu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Karanović bereikt de bal nog maar net als eerste. Karanović passt de bal in één keer door. de Oliveira Barros is nu in balbezit. van Beek onderschept slim de pass. van Beek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
magical team - Quickies 2:1

34e minuut.
Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Reyes maakt een afschuwelijke overtreding. Hunlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Patlar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hunlu springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
magical team - Quickies 3:1

38e minuut.
Patlar met een sublieme pass. Hunlu is nu in balbezit. Gleenewinkel is nu in balbezit. Aguiar rent richting de bal. Aguiar haalt uit met een fantastische trap. Palik bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magical team 52%, Quickies 48%.
magical team - Quickies 3:1

49e minuut.
Karanović speelt de bal door. Weißbach rent richting de bal. Weißbach geeft de bal voor. Hunlu rent richting de bal. Hunlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
de Oliveira Barros bereikt de bal nog maar net als eerste. de Oliveira Barros geeft een hoge lob. Pernas Tortas kopt de bal weg. van Beek heeft problemen om de bal te vangen. van Beek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Klungelig pakt Patlar de bal. Patlar passt de bal zonder na te denken. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft de bal voor. Hunlu springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Adrian geeft de bal voor. van Beek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Aguiar kopt de bal weg. Hunlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hunlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: magical team 41%, Quickies 59%.
magical team - Quickies 3:1