Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit Shikke F.C.
Test123 Tactiek fuck
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
9 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
62 gemiddelde waardering 63.9
excellent Schieten formidable
excellent Passen very good
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Piosik passt de bal met de wreef. Oropeza is nu in balbezit. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart schiet op doel. Węgierski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

12e minuut.
Gamer probeert naar een medespeler te passen. Igarashi heeft problemen om de bal te vangen. Igarashi passt de bal in één keer door. Piosik geeft de bal voor. Martinet krijgt zijn hoofd ertegen. Cerci probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Gamer geeft een hoge lob. Trică heeft problemen om de bal te vangen. Martinet is nu in balbezit. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Cerci probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Shikke F.C. 1:0

23e minuut.
Twórczyński rent richting de bal. Otağ onderschept slim de pass. Otağ probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Muñoz Llompart passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Noriega ... Strafschop! Noriega krijgt een gele kaart. Schijvenaar is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Muñoz Llompart legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rood-Wit - Shikke F.C. 1:1

31e minuut.
Noriega met een sublieme pass. Gamer bereikt de bal nog maar net als eerste. Gamer passt de bal zonder na te denken. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Cerci bokst de bal weg.

38e minuut.
Oropeza rent richting de bal. Piosik begaat een overtreding. Oropeza is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Otağ met een snel genomen vrije trap. Oropeza kopt de bal weg. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mändl geeft een lange en hoge pass. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz verovert de bal door een tackle van achteren. Noriega speelt de bal door. Piosik geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 40%, Shikke F.C. 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rood-Wit - Shikke F.C. 1:1

66e minuut.
Daar is Muñoz Llompart, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twórczyński onderschept slim de pass. Gamer probeert naar een medespeler te passen. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Gamer passt de bal met de wreef. Bourke is nu in balbezit. Özdeğirmenci tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Özdeğirmenci krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 47%, Shikke F.C. 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rood-Wit - Shikke F.C. 1:1