Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
La Sombra FC Aus Tirol
4 Lagen Tactiek 4-1-2-2-1
50% Balbezit 50%
36% Spel op eigen helft 64%
29 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
61.9 gemiddelde waardering 49.5
uitmuntend Schieten redelijk
formidabel Passen zeer goed
solide Verdedigen solide


14e minuut.
Turletto controleert de bal met de borst. Kobussen is nu in balbezit. Scienza rent richting de bal. Scienza geeft de bal voor. Hofstede springt en kopt de bal. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

23e minuut.
Pothuizen onderschept slim de pass. Scienza speelt de bal door. Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Turletto schiet op doel. Snoei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

26e minuut.
Babel heeft problemen om de bal te vangen. Babel met een sublieme pass. Lagerwaard bereikt de bal nog maar net als eerste. Lagerwaard haalt uit met een fantastische trap. Pothuizen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Aus Tirol 0:1

28e minuut.
Pothuizen is nu in balbezit. Pothuizen speelt de bal door. Scienza rent richting de bal. Scienza geeft een hoge lob. Turletto krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Pothuizen met een sublieme pass. Kobussen controleert de bal met de borst. Scienza probeert naar een medespeler te passen. Turletto rent richting de bal. Turletto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
La Sombra - FC Aus Tirol 1:1

34e minuut.
Żurek kan de bal niet met de borst controleren. Żurek speelt de bal door. Klungelig pakt Turletto de bal. Turletto schiet op doel. Snoei maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Żurek kopt de bal weg. van der Eerden is nu in balbezit. Hofstede verovert de bal door een tackle van achteren. Hofstede draait met de bal, schiet en ... Snoei werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Aus Tirol 2:1

37e minuut.
Habers passt de bal zonder na te denken. Babel is nu in balbezit. Babel met een sublieme pass. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel. Berthet probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

42e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Snoei niet meer kan verder spelen. Poulus komt het veld opgelopen.

43e minuut.
Żurek is nu in balbezit. Żurek passt de bal met de wreef. Turletto is nu in balbezit. Turletto draait met de bal, schiet en ... Linka probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 31%, FC Aus Tirol 69%.
La Sombra - FC Aus Tirol 2:1

49e minuut.
Simbulan heeft problemen om de bal te vangen. Veldwijk is nu in balbezit. Turletto begaat een overtreding. Turletto krijgt een gele kaart.

52e minuut.
Târlea kopt de bal weg. Linka controleert de bal met de borst. Żurek is nu in balbezit. Żurek speelt de bal door. Hofstede geeft de bal voor. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Turletto springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Aus Tirol 3:1

54e minuut.
Turletto bereikt de bal nog maar net als eerste. Veldwijk begaat een overtreding. Turletto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Scienza zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Turletto krijgt zijn hoofd ertegen. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

62e minuut.
Inworp. Târlea zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Żurek geeft een lange en hoge pass. Hofstede maakt een snoekduik en kopt de bal. Poulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Aus Tirol 4:1

63e minuut.
Turletto verovert de bal door een tackle van achteren. Scienza rent richting de bal. Scienza passt de bal met de wreef. Hofstede rent richting de bal. Hofstede haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Pothuizen heeft problemen om de bal te vangen. Kobussen geeft de bal voor. Macio probeert de bal aan de voet te houden. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Radliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Radliński passt de bal in één keer door. Habers geeft een lange en hoge pass. Fadiga maakt een snoekduik en kopt de bal. Berthet werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Aus Tirol 4:2

75e minuut.
Żurek speelt de bal door. Scienza rent richting de bal. Scienza geeft de bal voor. Hofstede bereikt de bal nog maar net als eerste. Hofstede draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
La Sombra - FC Aus Tirol 5:2

81e minuut.
Scienza geeft een lange en hoge pass. Linka geeft een hoge lob. Babel probeert de bal aan de voet te houden. Kościelny geeft een lange en hoge pass. Hofstede krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Żurek passt de bal in één keer door. Scienza rent richting de bal. Scienza passt de bal zonder na te denken. Turletto is nu in balbezit. Turletto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Simbulan onderschept slim de pass. Simbulan geeft een hoge lob. Radliński geeft de bal voor. Turletto is nu in balbezit. Turletto schiet op doel. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Veldwijk speelt de bal door. Habers geeft een lange en hoge pass. Fadiga kopt de bal weg. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Kościelny bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel geeft een lange en hoge pass. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Scienza geeft een lange en hoge pass. Linka rent richting de bal. Hofstede maakt een afschuwelijke overtreding. Linka roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Linka kan niet meer verder spelen. Coenders komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: La Sombra 41%, FC Aus Tirol 59%.
La Sombra - FC Aus Tirol 5:2