Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Twukkers Dikke Moat`n
Fee Tactiek 2C2W2M1M2F1F
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 16
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 11
60.7 gemiddelde waardering 59.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen uitstekend


3e minuut.
Mendil is nu in balbezit. Socea onderschept slim de pass. Socea geeft een lange en hoge pass. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez schiet op doel. Dayak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Fischer met de inworp. Rəhimzadə rent richting de bal. Rəhimzadə geeft een lange en hoge pass. Deprez maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Mutino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutino draait met de bal, schiet en ... Dayak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Deprez is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 0:1

8e minuut.
Deprez is nu in balbezit. Deprez passt de bal met de wreef. Mutino is nu in balbezit. Mutino haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mendil passt de bal in één keer door. Sáiz rent richting de bal. Kurzak schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kurzak krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Socea passt de bal zonder na te denken. Condori probeert de bal aan de voet te houden. Certowicz is nu in balbezit. Fischer onderschept slim de pass. Fischer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Fischer kopt de bal weg. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə passt de bal in één keer door. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste. Deprez schiet op doel. Dayak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Marturana de bal. Marturana speelt de bal door. Mutino rent richting de bal. Mutino draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 0:2

30e minuut.
Rəhimzadə probeert de bal aan de voet te houden. Sa kopt de bal weg. Prina is nu in balbezit. Sáiz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Marturana geeft een lange en hoge pass. Spătariu geeft de bal voor. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino draait met de bal, schiet en ... Dayak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 0:3

45e minuut.
Rəhimzadə met een sublieme pass. Klungelig pakt Mutino de bal. Mutino passt de bal zonder na te denken. Fischer rent richting de bal. Fischer schiet op doel. Dayak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deprez bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Fischer zal de hoekschop nemen. Best heeft problemen om de bal te vangen. Rəhimzadə is nu in balbezit. Deprez is nu in balbezit. Deprez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twukkers 52%, Dikke Moat`n 48%.
Twukkers - Dikke Moat`n 0:3

52e minuut.
Havekotte is nu in balbezit. Sa rent richting de bal. Sa passt de bal in één keer door. Anchieta rent richting de bal. Anchieta schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Prina onderschept slim de pass. Prina geeft een lange en hoge pass. Marturana kopt de bal weg. Condori geeft een lange en hoge pass. Sáiz krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Rəhimzadə is nu in balbezit. Rəhimzadə passt de bal met de wreef. Deprez is nu in balbezit. Deprez schiet op doel. Dayak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

65e minuut.
Mendil bereikt de bal nog maar net als eerste. Mendil passt de bal met de wreef. Daar is Sáiz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sáiz haalt uit met een fantastische trap. Konowalczyk probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Twukkers - Dikke Moat`n 1:3

73e minuut.
Sáiz kopt de bal weg. Kurzak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kurzak passt de bal in één keer door. Mutino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutino schiet op doel. Dayak bokst de bal weg. Fischer maakt een snoekduik en kopt de bal. Dayak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Sáiz passt de bal in één keer door. Sa rent richting de bal. Sa met een sublieme pass. Best bereikt de bal nog maar net als eerste. Best haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pungă komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Prina geeft een hoge lob. Fischer bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Condori. Condori krijgt een gele kaart. Fischer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Oddi komt het veld opgelopen. Coman komt het veld opgelopen. Villalobos komt het veld opgelopen.

86e minuut.
Certowicz rent richting de bal. Certowicz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Havekotte de bal onder controle te krijgen. Anchieta bereikt de bal nog maar net als eerste. Anchieta haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Fischer stond buitenspel. Gökoğlu komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Twukkers 43%, Dikke Moat`n 57%.
Twukkers - Dikke Moat`n 1:3