Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit Maggie “Q”
Test123 Tactiek Attack
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
18 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
61.5 gemiddelde waardering 50.1
outstanding Schieten solid
very good Passen good
excellent Verdedigen solid


4e minuut.
Twórczyński is nu in balbezit. Twórczyński passt de bal met de wreef. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet draait met de bal, schiet en ... Cook werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Maggie “Q” 1:0

7e minuut.
Valerie speelt de bal door. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een hoge lob. Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Martinet haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Klungelig pakt Igarashi de bal. Igarashi passt de bal zonder na te denken. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Cook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Maggie “Q” 2:0

15e minuut.
Daar is Frączak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Deveraux rent richting de bal. Frączak verovert de bal door een tackle van achteren. Frączak draait met de bal, schiet en ... Cook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Maggie “Q” 3:0

25e minuut.
Damme bereikt de bal nog maar net als eerste. Deveraux onderschept slim de pass. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik geeft een lange en hoge pass. Frączak maakt een snoekduik en kopt de bal. Cook bokst de bal weg.

26e minuut.
Martinet passt de bal met de wreef. Klamczyński onderschept slim de pass. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Twórczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Twórczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Lokaj geeft een lange en hoge pass. Martinet rent richting de bal. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Damme probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Maggie “Q” 4:0

33e minuut.
Piosik is nu in balbezit. Piosik met een sublieme pass. Igarashi probeert naar een medespeler te passen. Martinet is nu in balbezit. Martinet haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Maggie “Q” 5:0

40e minuut.
Piosik probeert naar een medespeler te passen. Lokaj rent richting de bal. Lokaj passt de bal zonder na te denken. Frączak rent richting de bal. Frączak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 37%, Maggie “Q” 63%.
Rood-Wit - Maggie “Q” 5:0

46e minuut.
Esajas heeft problemen om de bal te vangen. Muide bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Martinet zijn tegenspeler op de grond. Martinet krijgt een gele kaart.

50e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj passt de bal in één keer door. Frączak bereikt de bal nog maar net als eerste. Frączak schiet op doel. Cook kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Deveraux heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Statu passt de bal zonder na te denken. Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft een lange en hoge pass. Esajas springt en kopt de bal. Carpio Pineda maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

55e minuut.
Twórczyński passt de bal met de wreef. Lokaj rent richting de bal. Lokaj speelt de bal door. Klungelig pakt Martinet de bal. Martinet draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Frączak raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vascu komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Deveraux geeft de bal voor. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft de bal voor. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet draait met de bal, schiet en ... Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Martinet is nu in balbezit. Lokaj probeert naar een medespeler te passen. Vascu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vascu haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - Maggie “Q” 6:0

80e minuut.
Martinet is nu in balbezit. Sáenz onderschept slim de pass. Foster probeert naar een medespeler te passen. Vascu is nu in balbezit. Vascu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 32%, Maggie “Q” 68%.
Rood-Wit - Maggie “Q” 6:0