Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rood-Wit FC Aus Tirol
Test123 Tactiek 4-1-2-2-1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
23 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 2
61.5 gemiddelde waardering 47.9
formidabel Schieten solide
zeer goed Passen zeer goed
formidabel Verdedigen redelijk


6e minuut.
Twórczyński controleert de bal met de borst. Twórczyński met een sublieme pass. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 1:0

11e minuut.
Monzón passt de bal in één keer door. Piosik rent richting de bal. Piosik probeert naar een medespeler te passen. Martinet rent richting de bal. Martinet schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 2:0

14e minuut.
Babel speelt de bal door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fadiga raakt geblesseerd tijdens het duel. Babel legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 2:1

15e minuut.
Klungelig pakt Dasbach de bal. Cruz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cruz geeft de bal voor. Habers geeft een hoge lob. Fadiga krijgt zijn hoofd ertegen. Paal!
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal in één keer door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 3:1

27e minuut.
Piosik met een sublieme pass. Babel is nu in balbezit. Babel passt de bal met de wreef. Fadiga rent richting de bal. Fadiga schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Babel geeft de bal voor. Cruz kopt de bal weg. Daar is Igarashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel geeft een hoge lob. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fadiga rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 3:2

31e minuut.
Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet passt de bal met de wreef. Twórczyński geeft de bal voor. Pozo maakt een snoekduik en kopt de bal. Snoei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 4:2

32e minuut.
Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński passt de bal zonder na te denken. Pozo rent richting de bal. Pozo draait met de bal, schiet en ... Snoei maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 5:2

35e minuut.
van der Eerden geeft de bal voor. Babel speelt de bal door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel haalt uit met een fantastische trap. Carpio Pineda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Lokaj verovert de bal door een tackle van achteren. Lokaj passt de bal met de wreef. Igarashi speelt de bal door. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
van der Eerden geeft de bal voor. Babel kan de bal niet met de borst controleren. Valerie rent richting de bal. Babel verovert de bal door een tackle van achteren. Babel geeft een lange en hoge pass. Carpio Pineda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fadiga is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 39%, FC Aus Tirol 61%.
Rood-Wit - FC Aus Tirol 5:3

46e minuut.
Lagerwaard rent richting de bal. Martinet rent richting de bal. Lagerwaard maakt een afschuwelijke overtreding. Lagerwaard is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

48e minuut.
Cruz is nu in balbezit. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valerie zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Habers probeert naar een medespeler te passen. Babel probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lokaj zal de hoekschop nemen. Pozo controleert de bal met de borst. Piosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Piosik draait met de bal, schiet en ... Snoei bokst de bal weg. Daar is de Munck, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Snoei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Cruz met een sublieme pass. Daar is Twórczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Twórczyński met een sublieme pass. Martinet is nu in balbezit. Martinet schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Monzón met een sublieme pass. Lokaj speelt de bal door. Klungelig pakt Pozo de bal. Twórczyński rent richting de bal. Twórczyński geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
van der Eerden onderschept slim de pass. van der Eerden geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piosik met een snelle inworp. Twórczyński geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Martinet heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 6:3

68e minuut.
Piosik kopt de bal weg. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi passt de bal met de wreef. Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Piosik geeft een lange en hoge pass. Simbulan heeft problemen om de bal te vangen. Simbulan met een sublieme pass. Martinet is nu in balbezit. Martinet schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Babel passt de bal zonder na te denken. Carpio Pineda speelt de bal door. Babel speelt de bal door. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 6:4

84e minuut.
Lokaj geeft een lange en hoge pass. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igarashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo rent richting de bal. Igarashi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Rood-Wit - FC Aus Tirol 7:4

87e minuut.
van der Eerden rent richting de bal. Pozo onderschept slim de pass. Hoedt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo onderschept slim de pass. Pozo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Twórczyński kopt de bal weg. Daar is Pozo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Habers zijn tegenspeler op de grond. Habers is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

89e minuut.
Piosik speelt de bal door. Igarashi bereikt de bal nog maar net als eerste. Igarashi passt de bal met de wreef. Martinet is nu in balbezit. Martinet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rood-Wit 31%, FC Aus Tirol 69%.
Rood-Wit - FC Aus Tirol 7:4