Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol Rood-Wit
4-1-2-2-1 Tactiek Test123
45% Balbezit 55%
70% Spel op eigen helft 30%
8 Doelpogingen 31
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
42.3 gemiddelde waardering 59.2
good Schieten formidable
good Passen very good
adequate Verdedigen very good


1e minuut.
Dasbach met een snelle inworp. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi passt de bal met de wreef. Martinet is nu in balbezit. Martinet draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lokaj speelt de bal door. Daar is Blokker, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jóźwiak met een sublieme pass. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Piosik passt de bal met de wreef. Jóźwiak rent richting de bal. Jóźwiak geeft een hoge lob. Daar is Schulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igarashi geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie onderschept slim de pass. Valerie passt de bal in één keer door. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Piosik probeert naar een medespeler te passen. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo passt de bal met de wreef. Daar is Igarashi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Igarashi geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

10e minuut.
Knoester geeft een hoge lob. Fadiga kopt de bal weg. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Jóźwiak kopt de bal weg. Blokker controleert de bal met de borst. Martinet is nu in balbezit. Martinet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schulp de bal onder controle te krijgen. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
van der Eerden geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piosik zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Lokaj kan de bal niet met de borst controleren. Lokaj geeft een hoge lob. Klungelig pakt Piosik de bal. Piosik geeft een lange en hoge pass. Martinet maakt een snoekduik en kopt de bal. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

21e minuut.
van der Eerden onderschept slim de pass. van der Eerden geeft een lange en hoge pass. Valerie kopt de bal weg. Martinet is nu in balbezit. Martinet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 0:1

26e minuut.
Daar is Coerver, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Eerden is nu in balbezit. van der Eerden geeft een hoge lob. Igarashi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Igarashi schiet op doel. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Coerver heeft problemen om de bal te vangen. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een hoge lob. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Monzón speelt de bal door. Lokaj rent richting de bal. Lokaj geeft de bal voor. Pozo springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 0:2

31e minuut.
Knoester is nu in balbezit. Jóźwiak verovert de bal door een tackle van achteren. Jóźwiak speelt de bal door. Pozo bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 0:3

34e minuut.
Babel onderschept slim de pass. Babel probeert naar een medespeler te passen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:3

36e minuut.
Carpio Pineda met een harde bal richting middenveld. Martinet kopt de bal weg. Schulp probeert de bal aan de voet te houden. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Babel passt de bal zonder na te denken. Lagerwaard is nu in balbezit. Lagerwaard passt de bal in één keer door. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Fadiga heeft problemen om de bal te vangen. Monzón speelt de bal door. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Schulp de bal onder controle te krijgen. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Martinet geeft een lange en hoge pass. Piosik met een sublieme pass. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi geeft een lange en hoge pass. Poulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 71%, Rood-Wit 29%.
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:4

48e minuut.
Cruz probeert naar een medespeler te passen. Valerie rent richting de bal. Jóźwiak speelt de bal door. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Valerie geeft een hoge lob. Daar is Schulp, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Martinet rent richting de bal. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Poulus maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:5

56e minuut.
Martinet geeft een lange en hoge pass. Piosik geeft de bal voor. Pozo rent richting de bal. Igarashi is nu in balbezit. Igarashi schiet op doel. Poulus verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pozo rent richting de bal. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:6

62e minuut.
Pozo rent richting de bal. Pozo passt de bal met de wreef. Piosik rent richting de bal. Piosik geeft een lange en hoge pass. Martinet rent richting de bal. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Simbulan verovert de bal door een tackle van achteren. Poulus bereikt de bal nog maar net als eerste. Pozo onderschept slim de pass. Pozo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:7

64e minuut.
Schulp is nu in balbezit. Igarashi onderschept slim de pass. Igarashi passt de bal met de wreef. Pozo is nu in balbezit. Pozo haalt uit met een fantastische trap. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Coerver bereikt de bal nog maar net als eerste. Coerver geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Piosik geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozo kopt de bal weg. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lokaj geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel. Poulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:8

68e minuut.
Jóźwiak geeft een hoge lob. Klungelig pakt Coerver de bal. Pozo is nu in balbezit. Pozo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 1:9

70e minuut.
Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Babel is nu in balbezit. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 2:9

75e minuut.
Babel geeft een hoge lob. Carpio Pineda probeert naar een medespeler te passen. Piosik kopt de bal weg. Pozo rent richting de bal. Pozo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Martinet is nu in balbezit. Lokaj bereikt de bal nog maar net als eerste. Lokaj geeft een hoge lob. Pozo maakt een snoekduik en kopt de bal. Poulus werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Schulp geeft een hoge lob. Inworp. Lokaj zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Martinet bereikt de bal nog maar net als eerste. Martinet geeft de bal voor. Poulus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Rood-Wit 2:10

86e minuut.
Na een snelle pass probeert Martinet de bal onder controle te krijgen. Fadiga met een sublieme pass. Daar is Dasbach, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

88e minuut.
Igarashi rent richting de bal. Igarashi passt de bal zonder na te denken. Martinet is nu in balbezit. Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Martinet haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Igarashi speelt de bal door. Martinet heeft problemen om de bal te vangen. Schulp rent richting de bal. Martinet verovert de bal door een tackle van achteren. Martinet haalt uit met een fantastische trap. Poulus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 69%, Rood-Wit 31%.
FC Aus Tirol - Rood-Wit 2:10