Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Aus Tirol Shikke F.C.
4-1-2-2-1 Tactiek drama
41% Balbezit 59%
74% Spel op eigen helft 26%
5 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
40 gemiddelde waardering 64.7
solid Schieten formidable
adequate Passen excellent
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Mändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Mändl passt de bal in één keer door. Hoedt rent richting de bal. Muñoz Llompart onderschept slim de pass. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Shikke F.C. 0:1

6e minuut.
Schijvenaar rent richting de bal. Schijvenaar passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Zasyad’vovk de bal onder controle te krijgen. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Snoei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Daar is Schijvenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar passt de bal zonder na te denken. Zasyad’vovk speelt de bal door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Zasyad’vovk speelt de bal door. Schijvenaar probeert de bal met de borst te controleren. Hoedt is nu in balbezit. Schijvenaar onderschept slim de pass. Schijvenaar schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Otağ rent richting de bal. Otağ passt de bal met de wreef. Schijvenaar speelt de bal door. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Trică passt de bal met de wreef. Otağ is nu in balbezit. Otağ passt de bal met de wreef. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Özşener passt de bal met de wreef. Groothuizen speelt de bal door. Babel speelt de bal door. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cerci verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Zasyad’vovk geeft een lange en hoge pass. Simbulan kopt de bal weg. Maestre speelt de bal door. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Hoedt rent richting de bal. Zasyad’vovk onderschept slim de pass. Zasyad’vovk passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Özdeğirmenci maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Simbulan rent richting de bal. Simbulan passt de bal zonder na te denken. Muñoz Llompart heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Llompart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Simbulan probeert naar een medespeler te passen. Maestre is nu in balbezit. Maestre speelt de bal door. Zasyad’vovk is nu in balbezit. Zasyad’vovk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Schulp geeft de bal voor. Inworp. Maestre met de inworp. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Snoei met een harde bal richting middenveld. Özdeğirmenci kopt de bal weg. Zasyad’vovk probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Klungelig pakt Hoedt de bal. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart passt de bal zonder na te denken. Schijvenaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Schijvenaar schiet op doel. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 76%, Shikke F.C. 24%.
FC Aus Tirol - Shikke F.C. 0:1

46e minuut.
Özşener rent richting de bal. Özşener geeft de bal voor. Schijvenaar kopt de bal weg. Muñoz Llompart is nu in balbezit. Muñoz Llompart schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Babel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Babel speelt de bal door. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Aus Tirol - Shikke F.C. 1:1

63e minuut.
Özdeğirmenci passt de bal met de wreef. Zasyad’vovk bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Snoei probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Shikke F.C. 1:2

65e minuut.
Özşener rent richting de bal. Coenders schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Özşener is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mändl met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt de Munck de bal. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Knoester speelt de bal door. Inworp. Özdeğirmenci met de inworp. Daar is Schijvenaar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schijvenaar haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Snoei trapt de bal weg van het doel. Mändl speelt de bal door. Maestre speelt de bal door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Zasyad’vovk probeert naar een medespeler te passen. Maestre is nu in balbezit. Maestre passt de bal met de wreef. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Otağ bereikt de bal nog maar net als eerste. Otağ geeft de bal voor. Maestre kopt de bal weg. Muñoz Llompart bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Llompart schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Aus Tirol - Shikke F.C. 1:3

86e minuut.
Babel passt de bal zonder na te denken. Daar is Coenders, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadiga is nu in balbezit. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Zasyad’vovk probeert naar een medespeler te passen. Schijvenaar is nu in balbezit. Schijvenaar passt de bal in één keer door. Muñoz Llompart rent richting de bal. Muñoz Llompart haalt uit met een fantastische trap. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Aus Tirol 73%, Shikke F.C. 27%.
FC Aus Tirol - Shikke F.C. 1:3