Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maggie “Q” FC Aus Tirol
Attack Tactiek 4-1-2-2-1
54% Balbezit 46%
42% Spel op eigen helft 58%
15 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
50.7 gemiddelde waardering 47.7
very good Schieten excellent
good Passen very good
solid Verdedigen adequate


1e minuut.
Habers met een sublieme pass. Babel probeert naar een medespeler te passen. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Cook maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:1

3e minuut.
Kekelík speelt de bal door. Muide heeft problemen om de bal te vangen. Muide passt de bal zonder na te denken. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

9e minuut.
Babel kopt de bal weg. Damme rent richting de bal. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Cook probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:2

14e minuut.
Babel passt de bal in één keer door. Habers is nu in balbezit. Habers geeft de bal voor. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Schulp bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee rent richting de bal. Spee passt de bal met de wreef. Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Simbulan geeft een hoge lob. Babel kopt de bal weg. Fadiga rent richting de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:3

26e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Spee met de inworp. Klamczyński is nu in balbezit. Klamczyński geeft de bal voor. Esajas krijgt zijn hoofd ertegen. Snoei verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

28e minuut.
Babel is nu in balbezit. Babel passt de bal met de wreef. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel. Cook werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:4

29e minuut.
Esajas bereikt de bal nog maar net als eerste. Esajas passt de bal in één keer door. Muide is nu in balbezit. Fadiga rent richting de bal. Fadiga haalt uit met een fantastische trap. Cook verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Sáenz verovert de bal door een tackle van achteren. Sáenz speelt de bal door. Statu is nu in balbezit. Statu geeft de bal voor. Esajas krijgt zijn hoofd ertegen. Snoei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Knoester rent richting de bal. Spee begaat een overtreding. Knoester is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hoedt met een snel genomen vrije trap. Damme is nu in balbezit. Fadiga onderschept slim de pass. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:5

42e minuut.
Habers met een sublieme pass. Klungelig pakt Babel de bal. Sáenz geeft de bal voor. Statu is nu in balbezit. Statu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Klamczyński rent richting de bal. Lagerwaard tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klamczyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Klamczyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Statu controleert de bal met de borst. Simbulan onderschept slim de pass. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. Snoei probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 46%, FC Aus Tirol 54%.
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:5

49e minuut.
Hoedt probeert naar een medespeler te passen. Daar is Klamczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klamczyński met een sublieme pass. Statu is nu in balbezit. Statu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Fadiga schiet op doel. Cook met een sublieme pass. Muide kopt de bal weg. Esajas is nu in balbezit. Esajas schiet op doel. Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Klamczyński speelt de bal door. Daar is Sané, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sané probeert naar een medespeler te passen. Esajas is nu in balbezit. Esajas draait met de bal, schiet en ... Snoei kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Spee rent richting de bal. Spee geeft een lange en hoge pass. Simbulan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Esajas rent richting de bal. Esajas draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Sáenz probeert de bal aan de voet te houden. Babel is nu in balbezit. Babel geeft de bal voor. Fadiga is nu in balbezit. Fadiga schiet op doel. Cook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

69e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers passt de bal zonder na te denken. Babel speelt de bal door. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ... Cook probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Foster kopt de bal weg. Babel bereikt de bal nog maar net als eerste. Babel passt de bal met de wreef. Fadiga rent richting de bal. Fadiga draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Kekelík kopt de bal weg. Sané heeft problemen om de bal te vangen. Sané speelt de bal door. Esajas rent richting de bal. Esajas geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Spee bereikt de bal nog maar net als eerste. Spee geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt van der Eerden de bal. Esajas rent richting de bal. Esajas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Habers bereikt de bal nog maar net als eerste. Habers passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Babel de bal onder controle te krijgen. Fadiga bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadiga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:6

85e minuut.
Esajas is nu in balbezit. Esajas passt de bal met de wreef. Klamczyński heeft problemen om de bal te vangen. Fadiga verovert de bal door een tackle van achteren. Fadiga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maggie “Q” 37%, FC Aus Tirol 63%.
Maggie “Q” - FC Aus Tirol 0:7