Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
S.A.F.A. United Agony FC
Normal Tactiek 532
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Ekkelenkamp geeft een hoge lob. Ruigrok kopt de bal weg. de Vos is nu in balbezit. de Vos draait met de bal, schiet en ... Busscher probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Ekkelenkamp onderschept slim de pass. Ekkelenkamp probeert naar een medespeler te passen. Loois bereikt de bal nog maar net als eerste. Badloe onderschept slim de pass. Badloe haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sietsma met een sublieme pass. Klungelig pakt Busscher de bal. Busscher met een sublieme pass. de Vos rent richting de bal. de Vos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - Agony FC 0:1

20e minuut.
Ruigrok speelt de bal door. Schuiteman geeft een lange en hoge pass. Busscher rent richting de bal. Busscher schiet op doel. Zoet probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - Agony FC 0:2

23e minuut.
de Vos onderschept slim de pass. Ekkelenkamp is nu in balbezit. van der Sloot met een sublieme pass. de Vos rent richting de bal. de Vos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - Agony FC 0:3

31e minuut.
Daar is Clasie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ekkelenkamp is nu in balbezit. Ekkelenkamp passt de bal met de wreef. de Vos bereikt de bal nog maar net als eerste. de Vos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Daar is Badloe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van der Heide bereikt de bal nog maar net als eerste. Badloe tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. van der Heide raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A.F.A. United 54%, Agony FC 46%.
S.A.F.A. United - Agony FC 0:3

59e minuut.
Groothuizen rent richting de bal. Groothuizen draait met de bal, schiet en ... Dillen probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Landaal neemt de hoekschop. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Ekkelenkamp onderschept slim de pass. Ekkelenkamp probeert naar een medespeler te passen. Landaal speelt de bal door. Badloe bereikt de bal nog maar net als eerste. Badloe draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - Agony FC 1:3

78e minuut.
Ekkelenkamp probeert de bal met de borst te controleren. Clasie rent richting de bal. Clasie met een sublieme pass. Busscher bereikt de bal nog maar net als eerste. Busscher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
S.A.F.A. United - Agony FC 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: S.A.F.A. United 56%, Agony FC 44%.
S.A.F.A. United - Agony FC 1:4