Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WDZ Bocholtz NACB
442 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.4
average Schieten unsatisfactory
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Overmars geeft een hoge lob. Gerets bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Cabral ... Strafschop! Cabral krijgt een gele kaart. Gerets is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Franken kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Havenaar maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Mattheij probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Franken rent richting de bal. Franken draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - NACB 0:1

18e minuut.
Til verovert de bal door een tackle van achteren. van der Woude onderschept slim de pass. van der Woude geeft een lange en hoge pass. Gerets rent richting de bal. Gerets schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - NACB 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 52%, NACB 48%.
WDZ Bocholtz - NACB 0:2

51e minuut.
Meutstege kopt de bal weg. Pinas is nu in balbezit. Schoop rent richting de bal. Pinas verovert de bal door een tackle van achteren. Pinas haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - NACB 1:2

52e minuut.
Stans probeert naar een medespeler te passen. Overmars is nu in balbezit. Overmars met een sublieme pass. Gerets rent richting de bal. Gerets haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Havenaar speelt de bal door. Gerets is nu in balbezit. Gerets schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

74e minuut.
Poels geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zwart met de inworp. Franken is nu in balbezit. Franken draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
WDZ Bocholtz - NACB 1:3

79e minuut.
Cabral is nu in balbezit. Pinas is nu in balbezit. Cabral bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabral passt de bal in één keer door. Koppers geeft een lange en hoge pass. van Aanholt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Til speelt de bal door. Pinas rent richting de bal. Schoop verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral verovert de bal door een tackle van achteren. Cabral schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WDZ Bocholtz 47%, NACB 53%.
WDZ Bocholtz - NACB 1:3