Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Boschelero DOSKO Ameland
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 17.7
average Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Dijkstra geeft een lange en hoge pass. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel passt de bal zonder na te denken. Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost haalt uit met een fantastische trap. Sambo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

6e minuut.
Klungelig pakt Lottin de bal. Lottin passt de bal met de wreef. Kuipers is nu in balbezit. Fofana verovert de bal door een tackle van achteren. Fofana haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - DOSKO Ameland 0:1

10e minuut.
Vlemmings met een sublieme pass. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg speelt de bal door. Daar is Troost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Troost schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Nijland kopt de bal weg. Huizingh is nu in balbezit. Bleijenberg is nu in balbezit. Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
van Fessem kopt de bal weg. Klungelig pakt Lottin de bal. Lottin probeert naar een medespeler te passen. Fofana rent richting de bal. Fofana draait met de bal, schiet en ... Vlemmings bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 45%, DOSKO Ameland 55%.
FC Boschelero - DOSKO Ameland 0:1

65e minuut.
Bleijenberg onderschept slim de pass. Bleijenberg probeert naar een medespeler te passen. Troost is nu in balbezit. Troost schiet op doel. Sambo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Boschelero - DOSKO Ameland 1:1

67e minuut.
Kemper zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bleijenberg is nu in balbezit. Koeman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bleijenberg wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Troost neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - DOSKO Ameland 2:1

75e minuut.
Fofana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fofana schiet op doel. van der Meulen kopt de bal weg. Koeman heeft problemen om de bal te vangen. Koeman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Boschelero - DOSKO Ameland 2:2

81e minuut.
Brood geeft de bal voor. Pothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pothuizen geeft de bal voor. Daar is Huizingh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuijpers geeft een hoge lob. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - DOSKO Ameland 3:2

83e minuut.
Kuijpers met een sublieme pass. Tas is nu in balbezit. van Fessem onderschept slim de pass. van Fessem haalt uit met een fantastische trap. Vlemmings werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Boschelero - DOSKO Ameland 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 50%, DOSKO Ameland 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Boschelero - DOSKO Ameland 3:3