Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jako Zuid FC Boschelero
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 24.4
waardeloos Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Pothuizen bereikt de bal nog maar net als eerste. Pothuizen geeft een hoge lob. Blinker heeft problemen om de bal te vangen. Troost is nu in balbezit. Troost schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
van der Meulen kopt de bal weg. Brood is nu in balbezit. Brood passt de bal zonder na te denken. Seedorf rent richting de bal. Seedorf haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Nijland speelt de bal door. Bleijenberg rent richting de bal. Bleijenberg passt de bal in één keer door. Troost is nu in balbezit. Troost haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pothuizen geeft de bal voor. Korteschiel heeft problemen om de bal te vangen. Brood speelt de bal door. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Tas met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valk met een snelle inworp. Brood is nu in balbezit. Brood schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Nijland geeft de bal voor. de Kruyk rent richting de bal. Kemper begaat een overtreding. de Kruyk raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. de Kruyk kan niet meer verder spelen. Promes komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Brood geeft een hoge lob. Valk met een sublieme pass. Korteschiel probeert de bal aan de voet te houden. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf draait met de bal, schiet en ... Vlemmings verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Pothuizen geeft de bal voor. Ven rent richting de bal. Bleijenberg met een sublieme pass. Troost rent richting de bal. Troost haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 47%, FC Boschelero 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jako Zuid - FC Boschelero 0:0

52e minuut.
Na een snelle pass probeert Kemper de bal onder controle te krijgen. Badloe rent richting de bal. Kemper tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Badloe wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Badloe kan niet meer verder spelen. Pasveer komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Korteschiel probeert naar een medespeler te passen. Bleijenberg heeft problemen om de bal te vangen. Ven bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg verovert de bal door een tackle van achteren. Bleijenberg haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Schoofs is nu in balbezit. Pothuizen schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Schoofs raakt geblesseerd tijdens het duel. Schoofs met een snel genomen vrije trap. Seedorf maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - FC Boschelero 1:0

71e minuut.
Klungelig pakt Nijland de bal. Haring bereikt de bal nog maar net als eerste. Haring met een sublieme pass. Seedorf rent richting de bal. Seedorf draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Brood onderschept slim de pass. Brood speelt de bal door. Seedorf bereikt de bal nog maar net als eerste. Seedorf draait met de bal, schiet en ... Vlemmings maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - FC Boschelero 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 32%, FC Boschelero 68%.
Jako Zuid - FC Boschelero 2:0