Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Sjurk Space star
Normal Tactiek Iets nieuws
42% Balbezit 58%
76% Spel op eigen helft 24%
2 Doelpogingen 24
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 32.1
poor Schieten solid
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen good


2e minuut.
de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw speelt de bal door. Buter bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé verovert de bal door een tackle van achteren. Allé haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

4e minuut.
Gerlach geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kiremitçi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. de Zeeuw bereikt de bal nog maar net als eerste. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kiremitçi speelt de bal door. Kaszubski rent richting de bal. Kaszubski passt de bal met de wreef. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
de Zeeuw passt de bal met de wreef. Allé is nu in balbezit. Buter begaat een overtreding. Allé raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaszubski komt bij de bal en schiet. De bal raakt de paal. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Boom is nu in balbezit. Kaszubski onderschept slim de pass. Kaszubski geeft een lange en hoge pass. Allé rent richting de bal. Allé schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Jans speelt de bal door. Tete bereikt de bal nog maar net als eerste. Tete geeft een lange en hoge pass. Allé rent richting de bal. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Schoofs met een harde bal richting middenveld. Tete kopt de bal weg. Buter probeert de bal aan de voet te houden. de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw haalt uit met een fantastische trap. Schoofs verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
van der Weijden rent richting de bal. van der Weijden geeft een hoge lob. Jeannette geeft de bal voor. Allé bereikt de bal nog maar net als eerste. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Tete onderschept slim de pass. Allé is nu in balbezit. Allé passt de bal in één keer door. de Zeeuw is nu in balbezit. de Zeeuw schiet op doel. Schoofs kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Klungelig pakt Kiremitçi de bal. Coenders verovert de bal door een tackle van achteren. de Zeeuw onderschept slim de pass. Kiremitçi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kiremitçi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sjurk 77%, Space star 23%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Sjurk - Space star 0:0

53e minuut.
van Ooijen met een sublieme pass. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Allé is nu in balbezit. Allé draait met de bal, schiet en ... Schoofs werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sjurk - Space star 0:1

63e minuut.
Kaszubski onderschept slim de pass. Kaszubski passt de bal in één keer door. de Zeeuw speelt de bal door. Allé probeert de bal met de borst te controleren. Allé haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
de Zeeuw rent richting de bal. de Zeeuw passt de bal met de wreef. Daar is Warmerdam, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Allé is nu in balbezit. Allé schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Guerrero geeft een hoge lob. Allé kan de bal niet met de borst controleren. Schoofs speelt de bal door. Kaszubski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszubski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Klungelig pakt Jans de bal. Kaszubski rent richting de bal. Jans begaat een overtreding. Jans krijgt een gele kaart. Kaszubski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kaszubski zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Allé heeft problemen om de bal te vangen. Allé maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Allé maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Sjurk - Space star 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Sjurk 76%, Space star 24%.
FC Sjurk - Space star 0:2