Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Boschelero Calcio Sadio
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 3
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 19.6
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Troost verovert de bal door een tackle van achteren. van der Veen onderschept slim de pass. van der Veen met een sublieme pass. Roggeveen is nu in balbezit. Roggeveen draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - Calcio Sadio 0:1

7e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. van der Veen met de inworp. Klungelig pakt van Bruggen de bal. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Korteschiel verovert de bal door een tackle van achteren. Korteschiel met een sublieme pass. Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost draait met de bal, schiet en ... de Zeeuw maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Boschelero - Calcio Sadio 1:1

30e minuut.
Tas probeert naar een medespeler te passen. Stoffelen rent richting de bal. Stoffelen speelt de bal door. Roggeveen bereikt de bal nog maar net als eerste. Roggeveen schiet op doel. Vlemmings bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Boschelero - Calcio Sadio 1:2

39e minuut.
Tas met een snelle inworp. Korteschiel is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stoffelen. Stoffelen krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Korteschiel is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Korteschiel met een snel genomen vrije trap. Hauptmeijer bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost onderschept slim de pass. Troost haalt uit met een fantastische trap. de Zeeuw werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Elbers met een snelle inworp. Bleijenberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Bleijenberg draait met de bal, schiet en ... de Zeeuw probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Boschelero - Calcio Sadio 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 53%, Calcio Sadio 47%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Boschelero - Calcio Sadio 2:2

50e minuut.
van der Veen geeft een hoge lob. Kuipers heeft problemen om de bal te vangen. van der Meulen geeft de bal voor. Troost bereikt de bal nog maar net als eerste. Troost schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Klungelig pakt Korteschiel de bal. Stoffelen rent richting de bal. Roggeveen is nu in balbezit. Roggeveen schiet op doel. Stoffelen probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
van der Veen speelt de bal door. Elbers bereikt de bal nog maar net als eerste. van Bruggen begaat een overtreding. van Bruggen krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Klungelig pakt Troost de bal. de Zeeuw speelt de bal door. Stoffelen kopt de bal weg. Kersten rent richting de bal. Kersten haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Kuijpers speelt de bal door. Bleijenberg rent richting de bal. Ligeon schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ligeon krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Inworp. Kemper komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Boschelero 50%, Calcio Sadio 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Boschelero - Calcio Sadio 2:2