Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jako Zuid vev
Normal Tactiek Normal
43% Balbezit 57%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 37.6
poor Schieten average
poor Passen average
unsatisfactory Verdedigen average


3e minuut.
Trejo probeert naar een medespeler te passen. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. Bakers bokst de bal weg.

6e minuut.
Hall geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hagel met een snelle inworp. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Daar is Badloe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugu verovert de bal door een tackle van achteren. Bugu passt de bal in één keer door. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Trejo rent richting de bal. Hall is nu in balbezit. Met opzet legt Trejo zijn tegenspeler op de grond. Trejo krijgt een gele kaart.

31e minuut.
Arevalo kopt de bal weg. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hall begaat een overtreding. Hall krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Brood de bal. Sârbu speelt de bal door. Daar is Ioveanu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ioveanu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Blinker de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 58%, vev 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jako Zuid - vev 0:0

46e minuut.
Sârbu met een sublieme pass. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Brood bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu onderschept slim de pass. Sârbu draait met de bal, schiet en ... Bakers bokst de bal weg.

58e minuut.
Rul is nu in balbezit. Sârbu is nu in balbezit. Sârbu probeert naar een medespeler te passen. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ioveanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Sârbu rent richting de bal. Ioveanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu haalt uit met een fantastische trap. Bakers werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - vev 0:1

72e minuut.
de Kruyk geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bugu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sârbu bereikt de bal nog maar net als eerste. Sârbu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Sârbu kopt de bal weg. Hall rent richting de bal. Ioveanu maakt een afschuwelijke overtreding. Ioveanu krijgt een gele kaart.

82e minuut.
Ioveanu is nu in balbezit. Sârbu is nu in balbezit. Ioveanu is nu in balbezit. Ioveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - vev 0:2

86e minuut.
Hall geeft de bal voor. Trejo is nu in balbezit. Trejo passt de bal met de wreef. Ioveanu rent richting de bal. Ioveanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jako Zuid - vev 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jako Zuid 69%, vev 31%.
Jako Zuid - vev 0:3