Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Venko sc-feyenoord
Normal Tactiek 352
40% Balbezit 60%
61% Spel op eigen helft 39%
4 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 40.5
average Schieten average
poor Passen good
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
van den Ouweland raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

10e minuut.
Korteschiel probeert naar een medespeler te passen. Grumellon bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumellon passt de bal met de wreef. Daar is van Hooijdonk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Kimmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Kimmann geeft een lange en hoge pass. Inworp. Wilson met een snelle inworp. Grumellon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Klungelig pakt Korteschiel de bal. Korteschiel probeert naar een medespeler te passen. Moulijn bereikt de bal nog maar net als eerste. Moulijn geeft een hoge lob. van Hooijdonk maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Poll speelt de bal door. Wilson rent richting de bal. Wilson passt de bal in één keer door. van Hooijdonk is nu in balbezit. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Korteschiel passt de bal met de wreef. Wilson is nu in balbezit. Wilson passt de bal zonder na te denken. Grumellon is nu in balbezit. Grumellon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 68%, sc-feyenoord 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Venko - sc-feyenoord 0:0

53e minuut.
Hillen speelt de bal door. Heus rent richting de bal. Heus geeft een lange en hoge pass. Akkerman bereikt de bal nog maar net als eerste. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Moulijn kopt de bal weg. Klungelig pakt Kimmann de bal. Wilson rent richting de bal. Daar is Wilson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wilson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Grumellon speelt de bal door. Hillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Hillen speelt de bal door. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk haalt uit met een fantastische trap. Bruggink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

66e minuut.
Keskindiş passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Poll de bal. Grumellon met een sublieme pass. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. Grumellon is nu in balbezit. van Hooijdonk rent richting de bal. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - sc-feyenoord 0:1

69e minuut.
Wilson rent richting de bal. Wilson geeft een hoge lob. Robben onderschept slim de pass. Hillen is nu in balbezit. Hillen schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Robben is nu in balbezit. Robben geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hillen geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bruggink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Grumellon speelt de bal door. Heus bereikt de bal nog maar net als eerste. Heus speelt de bal door. Akkerman rent richting de bal. Akkerman haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Venko - sc-feyenoord 1:1

75e minuut.
Hillen passt de bal in één keer door. Keskindiş probeert naar een medespeler te passen. Grumellon speelt de bal door. van Hooijdonk bereikt de bal nog maar net als eerste. van Hooijdonk draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - sc-feyenoord 1:2

81e minuut.
Hillen is nu in balbezit. Hillen passt de bal in één keer door. van Hooijdonk rent richting de bal. Grumellon is nu in balbezit. Grumellon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Venko - sc-feyenoord 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Venko 54%, sc-feyenoord 46%.
FC Venko - sc-feyenoord 1:3